• hr
  • en
  • de
  • it

Nova Bura 2,1 na First 40.7 ´Mareus´

Novi kvalitetni dingy Bura 2,1 će ubuduće uljepšavati First 40.7 ´Mareus´.

Završila je XVII. Uskršnja regata kojoj su BURA BRODOVI bili sponzor nagrade za 2. mjesto u ORC skupini. Posada broda Mareus sa Krešimirom Đakulovićem na brodu First 40,7 osvojio je svojom pobjedom vrijedu novčanu nagradu, GPS ploter i gumenjak BURA 2,1 ROL. Svim sudionicima na regati čestitamo, a dobitnicima nagrade želimo još puno uspješnih plovidbi i užitaka sa BUROM 2,1 ROL.

 

Na kraju XVII. Uskršnje regate, nakon svečane večere i dodjele nagrade, održan je "Šupuk kup" ili možda još bolje rečeno "Bura kup" gdje su se 5 muških i 3 ženske ekipe natjecale u brzini i spretnosti u veslanju gumenjaka BURA 2,3 ROL. Zadatak je bilo dotrčati do gumenjaka, u paru oploviti 1 krug oko bazena, izvaditi gumenjak na suho i dotrčati do startne točke. Borba je bila žestoka, neki su veslali, neku su plivali, a neki su i gurali gumenjak. Najveselije ekipe su se i skinule do pasa, a ženska borba je bila najborbenija. Utrka je bila nadasve zabavna, a sudionici i više nego zadovoljni.
Svaki sudionik dobio je butelju vrhunskog vina, a glavni pobjednik cjeli paket. Jedva čekamo slijedeći Bura kup na XVIII Uskršnjoj regati.

Bazenska utrka s Bura gumenjacima, slavlje nakon utrke

Izvor: Danijela Vlahek, Bura brodovi d.o.o. danijela.vlahek@buraboats.com