• hr
  • en
  • de
  • it

Najava-Ferretti 960

Model 960 preuzet će vodeće mjesto od modela 881 i bit će najveći glisirajući brod za rekreaciju izgrađen u tvrtki Ferretti Yachts.
Radi se o prvom Ferrettijevom glisirajućem brodu koji ima pet velikih kabina, četiri velike kabine za goste na donjoj palubi i središnju veliku kabinu naprijed na glavnoj palubi. Također ima i tri kabine za posadu broda.
Zaobljeni prozori na glavnoj palubi omogućavaju obilje prirodnog svjetla unutar broda s prozorima na prednjem kraju koji glavnoj kabini pružaju puno svjetla i prekrasan pogled.
Ograda je napravljena tako da je pogled iz blagovaone za 12 osoba što otvoreniji.
Najviše inovacija smješteno je na krmi gdje se Ferretti potrudio da stvori ugođaj kluba na plaži. Ugradili su par jastuka u vrata garaže a središnji dio platforme za kupanje diže se i spušta (do 4,5m) tako da se bajbot može izravno uvesti u garažu bez potrebe za vinčem.
Jedino kormilo u modelu 960 nalazi se u pilotskoj kabini što je dobro za skipera, ali izgleda pomalo nezgrapno osobito u usporedbi sa posljednjim elegantnim Ferrettijevim dizajnima.
Zahvaljujući garaži za bajbot krmeni dio upravljačkog mosta u potpunosti je oslobođen vodenih igračaka i stoga se može koristiti isključivo za izležavanje na suncu. Sve tri verzije motora izradio je MTU.

 

Najveći do sada ploveći model Ferretti 881,  može se unajmiti u Hrvatskoj. Posadu čine kapetan, kuhar, hostesa i mornar.

  

Cijena tjednog najma Ferretti 881 se kreće u rasponu od 44.000 do 51.000 Eura (kataloška cijena). Naravno brod se može unamjiti i na nekoliko sati. Tugarka (Ferretti 881) se nalazi u Splitu ali je transfer moguć duž cijele jadranske obale.

Više informacija:

Macrocruise charter
email: info@macrocruise.com
tel.: +385 1 3366417