• hr
  • en
  • de
  • it

Najava za Internauticu u Portorožu

Internautica® je najveći jadranski sajamski nautički projekt koji već devetnaest godina slijedi intenzivni put razvoja, izvrsnosti i visoke kvalitete te je postigla važnu međunarodnu priznatost kao članica IFBSO. Ove godine sajam će se održavati od 7. do 11. svibnja u već dobro poznatom i ugodnom ambijentu Marine Portorož.
Premijerno će se predstaviti i početi djelovati nova nautička škola »Green Yachting Academy«. Posjetitelji će moći vidjeti brojne premijere plovila te zanimljivosti svih važnijih proizvođača i uvoznika iz jadranske i srednjoeuropske regije.

Organizatori pozivaju izlagače da iskoriste prednosti ranije prijave te si osiguraju najbolje uvjete za predstavljanje svojih proizvoda i usluga, a posjetitelje da u prvim danima svibnja posjete sajam i provedu prekrasan dan na slovenskoj obali.

AdriaticSailor će također imati svoj štand na sajmu. Posjeta sajmu se doista isplati, kako poslovno a tako i privatno. Uskoro ćete moći sudjelovati u nagradnoj igri za ulaznice koje ćemo u suradnji s organizatorom sajma dijeliti zainteresiranim posjetiteljima.