• hr
  • en
  • de
  • it

Najava: Internautica Portorož 2017

 

Poštovani poslovni partneri INTERNAUTICE, poštovani izlagači, dragi posjetitelji i ljubitelji mora, dobro došli na 22. sajam nautike, INTERNAUTICU 2017.!

Svega 2 mjeseca nas dijele od početka 22. INTERNAUTICE, najvažnijeg sajma nautike na Jadranu, koji će kao i dosad javnosti predstaviti novosti i dostignuća nautičke industrije u protekloj godini.
Na pokrivenim izložbenim prostorima sajma izlagači će predstaviti uglavnom nautičku opremu, razni pribor te sportsku odjeću i obuću, dok će na izložbenim površinama na otvorenom i na moru posjetitelji imati mogućnost vidjeti novitete iz svijeta sportskih motornih plovila, jahti, jedrilica i gumenjaka.
Ove godine INTERNAUTICA iznova priprema premijere niza novih modela motornih jahti, jedrilica i sportskih plovila, a istodobno će u okviru Zelene avenije predstaviti energetski učinkovito konstruirana plovila i projekte, održiv razvoj novih tehnologija, inovativne pogonske i hibridne sustave za smanjenje potrošnje goriva i emisija u okoliš.
 


Veoma zanimljiv program pripremaju izlagači kao što su ABSOLUTE, BAVARIA, BENETEAU, CRANCHI, DREAMLINE, ELAN, FERRETTI GROUP, GRAND SOLEIL, GREENLINE, LAGOON, PRINCESS, SEA RAY, SOLARIS, EXPLORER



Uz državno prvenstvo Slovenije u uspravnom veslanju na dasci (SUP), tradicionalnu regatu starodobnih brodova te predstavljanje starodobnih automobila, raznoliki program uključuje uzbudljiva i zabavna društvena događanja.

Posebna će se pozornost posvetiti novim postignućima na području zelene mobilnosti, učinkovitog korištenja energije i održivog razvoja novih tehnologija. Tu će također biti i punionica za električna vozila te će stoga organizator svim posjetiteljima koji se na sajam dovezu električnim automobilom pružiti besplatan parking na posebno određenom području.

Za više informacija molimo posjetite: www.internautica.net

Izvor: Klavdija Binter, Klavdija@studio37.si