• hr
  • en
  • de
  • it

Najava BBS Biograd Boat Show 25-28.10.2012

Dok se ostali nautički sajmovi bore za opstanak, Biograd Boat Show i dalje sjaji. Sukladno trinaest godina neprestanog rasta, organizatori najavljuju da će BBS 14.0 biti najveći i najbolji do sada. Sajam je poznat po posebnoj atmosferi i kvalitetnoj infrastrukturi šarmantnog grada Biograda. Pokretni pontonski most povezuje centralnu marinu Kornati s marinom Kornati zapad, nudeći jedinstven i atraktivan izlagački doživljaj.
Ovogodišni sajam je nazvan 14.0 kao priznanje inovativnom pristupu koji svake godine donosi novosti tako da svaki sajam postaje jedinstveni doživljaj. Dio inovacija možete pregledati na web stranici www.bbs.com.hr sa 360° VIRTUAL TOUR-om sa preko 70 točaka, interaktivnom mapom i mogućnošću slanja vlastite razglednice sa sajma.
Kvalitna infrastruktura Ilirije d.d. sa impresivnom marinom, hotelima i restoranima omogućuje organizaciju uz niske troškove izlaganja i smještaja uz bogat zabavni program.
Sajam ima snažan ugled u centralnoj Europi, te privlači mnogo posjetitelja iz susjednih zemalja. Mnogi od njih već posjeduju plovila sa bazom u Biogradu i okolici, dok su drugi jedni od tisuće posjetitelja raznih događanja koji se uvijek rado vraćaju.
Posebna ponuda hotelskog smještaja za vrijeme trajanja BBS-a u 4**** sobama u Ilirija hotelima već od 39,00 Eur po osobi.
Sajam 2011 je zabilježio rekordnih 230 izlagača, 256 plovila, 5 regata te 8 vrhunskih zabava