• hr
  • en
  • de
  • it

Mokra balinjerada

Sedamnaest ekipa na karetima svih oblika startalo je s povišenja kraj Uvale Scott, a utrku završilo u moru, pri što je moguće većoj brzini i atraktivnoj koreografiji skoka u more, što je nagrađeno burnim pljeskom.

Najatraktivnija balinjerada u ovom dijelu svijeta, ona u uvali Črišnjeva, četvrto izdanje doživjela je tijekom subotnjeg poslijepodneva. Svaka balinjerada, ili utrka vozila na kuglične ležajeve, i inače je u Primorju gledateljima primamljiva manifestacija, no ova u Črišnjevi plijeni pažnju jednim nesvakidašnjim detaljem, a taj se zove - poziciranje cilja u moru.
Naime, u ovoj tzv. mokroj utrci na balinjere sedamnaest ekipa na  karetima svih oblika startalo je s povišenja kraj Uvale Scott, a utrku završilo u moru, pri što je moguće većoj brzini i atraktivnoj koreografiji skoka u more, za što su nagrađeni burnim pljeskom brojne publike koja se mogla dobro nasmijati sa što luđim tim boljim izvedbama natjecatelja, dobro namiriti uz bogatu eno i gastronomsku ponudu u organizaciji legendarnog »Sidra« te dobro proveseliti uz provale voditelja Davora Jurkotića i nastup Team benda.

Izvor: www.novilist.hr