• hr
  • en
  • de
  • it

Ministar turizma Lorencin se zahvalio na uspješnoj sezoni

Gradonačelnik Grada Dubrovnika Andro Vlahušić sastao se danas s ministrom turizma Darkom Lorencinom i njegovim suradnicima. Sastanku je nazočila i direktorica Turističke zajednice Grada Dubrovnika sa suradnicima, pročelnik Upravnog odjela za poduzetništvo, turizam i more Milan Perić, te savjetnik za more i priobalje Rikard Rossetti.
Ministar Lorencin zahvalio se gradonačelniku Vlahušiću na napornom radu i uspješnoj sezoni, istaknuvši kako je Dubrovnik najposjećeniji hrvatski grad i svake godine bilježi sve više noćenja i prihoda od turizma. Gradonačelnik Vlahušić izložio mu je buduće planove i projekte, istaknuvši inovativni projekt Grada Dubrovnika i Turističke zajednice Grada Dubrovnika „Dubrovnik apartments and rooms" koji će podići kvalitetu ponude privatnih iznajmljivača na području Grada, te ujediniti njihove marketinške i promotivne aktivnosti.
Ministar Lorencin boravi u Dubrovniku povodom radnog sastanka sa predstavnicima agencija, hotelijera i Turističke zajednice na temu aktualnosti i razvoja turističke djelatnosti, kao i projektima od strateškog interesa u Dubrovačko-neretvanskoj županiji i Gradu Dubrovniku.

Izvor: www.dubrovacki.hr