• hr
  • en
  • de
  • it

Luksuzna jahta Nada najveća zvijezda Biograd Boat Showa

Veliki nautički sajam Biograd Boat Show započinje u četvrtak u Marini Kornati u Biogradu na Moru na posebno svečani način jer obilježava petnaestu godišnjicu postojanja, a bit će i prvi održan u okviru Europske unije.
Upornih 14 godina neprekidnog rasta rezultiralo je najvećom izložbom plovila u Hrvatskoj, kažu organizatori uz najavu još većeg broja izlagača, plovila i premijera nego ikad prije.
- Sajam 2012. godine imao je rekordnih 240 izlagača i 276 plovila, a ove ćemo ga godine nadmašiti. Izložbene hale B i C su dodatno proširene, bilježimo veliki porast izloženih motornih plovila veličine preko 50 stopa, a bit će izloženo više od 100 polovnih plovila. Charter tvrtke na sajmu predstavljat će više od 500 plovila, premijerno će biti predstavljena i nova 36 metarska jahta Nada koja će se na sajmu upotrebaljavati za sastanke i prezentacije - kažu u Biogradu gdje se sve spremno za početak velikog događaja na kojemu će biti i dobre zabave, glazbe uživo, fine hrane i afterpartya.
Uz to, više regata će se odvijati kroz vrijeme sajma: Austrijsko offshore prvenstvo, Pitter End of seasion cup, Elan 210 match race, BBS regata...
Najviše se svake godine očekuju premijere. Motorna jahta Nada bit će predstavljena kao ploveći kongresni centar multifunkcionalne namjene, potpuno opremljena audio i video opremom za konferencije koja s ponudom restorana i barova može kvalitetno uslužiti do 200 osoba, a predviđen je za ekskluzivna dnevna i noćna krstarenja, svečane prijeme, bankete i vjenčanja, atraktivne poslovne skupove, konferencije, seminare, jedinstvene poslovne sastanke, luksuzan restoran i lounge bar.
Dužina 35, širine 6,80 metara, brzine 16 čvorova, Nada je istinska zvijezda ovogodišnjeg Boat Show-a.

Izvor: www.ezadar.hr