• hr
  • en
  • de
  • it

Lučka uprava Rijeka na Sajmu logistike i transporta

Od 4. do 7. lipnja u Münchenu će se održati 14. Međunarodni stručni sajam logistike i transporta „Transport and Logistics 2013".Riječ je o vodećem svjetskom sajmu za višeslojno strukturirani cestovni, željeznički, pomorski, vodni i zračni promet te sajam prometne tematike na kojem se predstavljaju tvrtke prometnih djelatnosti, a održava se svake dvije godine.
Na posljednjem sajmu zabilježeno je 1893 izlagača iz 59 zemalja svijeta i 51 tisuću stručnih posjetitelja iz 137 zemalja.
Na ovogodišnjem sajmu predstavit će se Lučka uprava Rijeka u okviru Udruženja sjevernojadranskih luka - NAPA (Nord Adriatic Ports Association), a omogućiti će i predstavljanje glavnih koncesionara: Luka Rijeka d.d., Jadranska vrata d.d., Janaf d.d., Sherif Export-Import d.o.o. i Exportdrvo d.d.
Cilj sudjelovanja na sajmu je predstavljanje razvojnih planova i modernizacije riječke luke potencijalnim investitorima i partnerima.
Na paviljonu Lučke uprave Venezia (B3, štand 329) 5. lipnja održat će se promocija aktivnosti Udruženja NAPA, a među brojnim uzvanicima bit će i predstavnici Baltic Port Organisation, udruženje s kojom NAPA planira potpisati Sporazum o suradnji (Memorandum of Understanding).
Promocija riječkog prometnog pravca i „Dani riječke luke" održat će se od 6. lipnja gdje će se predstaviti prometni i investicijski potencijali te mogućnosti riječkog prometnog pravca.

Izvor: www.mppi.hr