• hr
  • en
  • de
  • it

LRH pojeftinio vez u marini Admiral

Nakon što je cijena veza u marini hotela Admiral u 2011. godini naglo porasla za oko 60 posto, te su brojni vlasnici usidrenih brodova odlučili otići iz ove opatijske nautičke luke, u travnju 2012. godine Uprava Liburnia Riviera Hotela odlučila je ipak korigirati cijenu i spustiti je za 10 do 30 posto.
Ove godine otišli su još korak dalje i ponudili povoljnije cijene godišnjeg veza za plovila u kategoriji do 11,99 metara.

- Marina Admiral u Opatiji donosi novost za sve vlasnike plovila do 11,99 metara. Naime, od sredine travnja marina smještena u centru grada pripremila je posebne cijene cjelogodišnjeg veza za kategorije plovila od 5,99 do 11,99 metara, a cijene su u nekim kategorijama snižene i do sedam tisuća kuna (primjerice u kategoriji plovila dužine od 8 do 8,99 metara). Time se ponuda marine Admiral prilagodila tržištu i tržišnim uvjetima te omogućila mnogim vlasnicima brodova da smjeste svoje plovilo u marinu s odličnom pozicijom - ističe u pismenoj obavijesti Sanja Markušić , voditelj korporativnih komunikacija LRH te dalje navodi kako plovila u kategoriji od 5,99 do 7,99 metara u cijeni cjelogodišnjeg veza imaju opciju paketa ljeto-zima koji uključuje smještaj plovila šest mjeseci na vezu u moru (od 1. svibnja do 31. listopada) te šest mjeseci na suhom vezu u ostatku godine.
Novost je i nova cijena mjesečnog veza za plovila do pet metara u iznosu od tisuću kuna, a cijena je to koja je važeća čitave godine, poručuju iz LRH.

Također, Uprava Liburnia Riviera Hotela pripremila je investicijske studije i kapitalni budžet temeljem kojih će izvršiti investicije koje će biti u upotrebi u 2014. godini u visini od oko 200 milijuna kuna (s PDV-om).
Izvođenje navedenih investicija započet će u jesen 2013. i trajat će do proljeća 2014. godine. Rekonstruirat će se tri hotela i pet vila te uložiti u standarde za kategorizaciju, nabavku opreme i osnovnih sredstava.
Rekonstruirat će se hoteli Kvarner, Palace-Bellevue i Admiral, vile Amalia i Slatina u Opatiji te vile Atlanta, Elza i Belvedere u Lovranu.

Izvor: www.novilist.hr