• hr
  • en
  • de
  • it

Kupon za 10% popusta na sidrištu Susak

Susak je mali otok u sjevernom Jadranu, poznat po plitkim pješčanim uvalama, predivnoj narodnoj nošnji i žućkastoj prašini od koje je otok načinjen. Upravo ta prašina ga čini jedinstvenim - čak i iskusni moreplovci će se složiti da u cijelom Mediteranu nema sličnog otoka!
Zbog svoje loše povezanosti sa kopnom, te nepostojanje organiziranog smještaja, Susak je daleko izvan dometa radara turističkih agencija, pa su čak najjači tour-operateri u potpunost nesvjesni njegovog postojanja!
Na otoku nema cesta, nema automobila, nema bučnih noćnih klubova - samo kilometri prašnjavih stazica koje preko travnatih kaskada selo spajaju sa udaljenim uvalicama. Tijekom zime na otoku živi samo mali broj suščana jer je većina emigrirala u Ameriku. Dijalekt kojim se služe toliko je različit da ga ne razumiju čak niti stanovnici susjednih otoka!

Čini se kao idealno mjesto gdje bi nautičar mogao zadovoljiti svoju znatiželju za otkrivanjem ili jednostavno mirom. Istina je Susak je baš takav kako ga autor gornjeg teksta opisao.
Od nedavno na Susuku je organizirano sidrište koje će Vam omogućiti u miru razgledavanje ovog mističnog otoka dok je Vaš ljubimac (mislim na brod) na sigurnom. Simpatični koncesionari će Vam sa zadovoljstom preporučiti što razgledati na Susku, gdje večerati i dati ostale informacije koje Vas zanimaju.
Ovim putem bih se zahvalio Alenu (koncesionaru) koji mi je "spasio" početkom srpnja moje najmlađe jedriličare iz posade kada im je otkazao poslušnost vanbrodski motor na gumenjaku.

AdriaticSailor u suradnji s koncesionarem objavljuje kupon koji će Vam omogućiti povoljnije vezanje na bovu na sidrištu na otoku Susuku.


*isprintaj kupon i veži se na bovu na Susuku uz 10% popusta

Za informacije o slobodnim bovama možete se slobodno javiti koncesionaru:

Obrt Sansigot, Susak 396,51561 Susak
Vlasnici Alen Hošić i Marijo Mirković
Tel:0958533740
e -mail: alen.hosic@gmail.com