• hr
  • en
  • de
  • it

Karnevalska regata

Dragi naši ljubitelji jedrenja,
vrijeme je maškara, a s njim najveća i najzabavnija maškarana regata na Jadranu, a i šire. Četrnaesta u nizu Karnevalska regata i ove godine nudi pregršt jedrenja i zabave.
Pa smo tako dodali i Warm Up - neobvezno jedrenje za zagrijavanje u petak prije prijava. Prijave će biti u restoranu marine Kornati s početkom u 17 h, a nakon prijava svi na welcome party u vaš i naš omiljeni Škverić bar.
U subotu smo start malo pomakli da se svi možete odmoriti i pripremiti za jedrenje. Očekujemo vas na rivi oko 10 sati kada ce samo za vas prodefilirati maškarana povorka, a nakon toga svi na more, start prvog plova očekuje se iza 11:00h.
Poslije jedrenja očekuje nas večera u restoranu marine Kornati gdje će se održati i nezaboravna zabava pod maskama do kasno u noć.
Nedjelja je rezervirana za još jedan plov iza kojeg slijedi domjenak i podjela bogatih nagrada.

Organizacijski Odbor 14. Karnevalske regate.

Kontakt:
091 383 8713
Mile Uroda - predsjednik organizacijskog odbora.

Izbor brodova koje možete unajmiti za regatu:

Cijene u ponudi izražene su u eurima. Plaćanje u kunama obračunava se prema srednjem tečaju HNB-a na dan uplate. Transit log i završno čišćenje se u većini slučaja plaćaju prilikom dolaska na plovilo osoblju charter baze. Osim toga, potrebno je platiti boravišnu pristojbu u visini od 7 kuna po danu po osobi. Sigurnosni depozit može se položiti u slipovima kreditnih kartica ili u gotovini.

Informacije i rezervacije
tel/fax: 00 385 1 3366417
mob: 00 385 1 5603433
e-mail: info@macrocruise.com