• hr
  • en
  • de
  • it

Kako izgleda tečaj sigurnosti i preživljavanja na moru?

"Zbog toga sam mislio da o sigurnosti na brodu nemam više što naučiti, da imam dovoljno znanja i iskustva koje me svih ovih godina na moru čuvalo. Tako sam mislio sve dok protekli vikend nisam proveo na ISAF-ovom tečaju sigurnosti i preživljavanja na moru. Tek mi je tada postalo jasno koliko toga ne znam i koliko je važno da sve ono što misliš da znaš samo teorijski čuješ još jedan put i to od ljudi koji su se našli u situacijama u kojima ja nikada nisam bio.
To je jedna od stvari koja mi se na tečaju posebno svidila - interaktivnost sa polaznicima tečaja. Svi smo mi iznosili i pričali svoja iskustva, iznosili svoje nedoumice, pričali o svojim strahovima, postavljali pitanja, prekidali predavače, tako da su mi dnevna osmosatna predavanja prošla jako brzo." - to kaže Damir Miloš.

Cijeli članak možete pročitati na Morskom Prascu - http://www.morsko-prase.hr/2011new/index.php/iskustvo-mora-mainmenu-33/150-sigurnost-na-moru/11681-pogled-na-teaj-sigurnosti-i-preivljavanja-na-moru-za-jedriliare-iz-pozicije-polaznika