• hr
  • en
  • de
  • it

JUBILARNA NAUTIKA – marina u srcu Zagreba

hr

NAUTIKA - najposjećeniji i najposlovniji nautički sajam u Hrvatskoj

Zagrebački velesajam, tradicionalno, započinje novu poslovnu godinu u veljači sa sajmom Nautike, najposjećenijim i najposlovnijim nautičkim sajmom u Hrvatskoj.
Od 23. do 27. ožujka 2022. godine očekuje vas prava marina u srcu Zagreba s uvijek inovativnom izložbenom ponudom.
Već 30 godina Zagrebački velesajam i Nautika tijekom pet dana mjesto su susreta nautičara i svih zaljubljenika u more i morske aktivnosti.


Sajam Nautike prati svjetske trendove, a po raznovrsnosti nautičke ponude spada u rang nautičkih sajmova s najpotpunijom ponudom. Kao takav zanimljiv je i poslovnim ljudima i širokoj publici jer u bogatoj paleti ponude na jednom mjestu nudi sve; od b2b susreta do zanimljivosti za široku publiku.
Očekuju vas vrhunska ponuda jahti, glisera, čamaca, kajaka, gumenjaka, brodskih i vanbrodskih motora, opreme za ronjenje, jedrenje i druge sportove na vodi, promocija novih brodova i nautičke opreme na hrvatskom tržištu, atraktivna izložba nautičke fotografije, prekrasni primjerci hrvatske tradicijske brodogradnje u drvu ..
Prisutni će biti gotovo svi značajni domaći brodograditelji koji su prepoznali sajam kao mjesto gdje hrvatska poslovna izvrsnost, tradicija i iskustvo, uprizoreno u elegantne brodice oduševljava posjetitelje i buduće nautičare. Svoje usluge ponudit će mnogobrojne hrvatske marine, čarter tvrtke, brodogradilišta te agencije, klubovi, institucije i udruženja vezana za nautiku i nautički turizam.

hr


Osigurali smo sve potrebne sigurnosne i zdravstvene mjere prema uputama Nacionalnog stožera civilne zaštite i Stožera civilne zaštite Grada Zagreba, a izlagačima uz sve ostale pogodnosti nudimo i tzv. covid popust od 10%.
„PLOVITI, OTKRIVATI, ŽIVJETI" nit je vodilja sajma Nautike, stoga zaplovimo zajedno kroz Nautiku Zagrebačkog velesajma.
Radujemo se susretu s vama

Prijave i informacije:

https://www.zv.hr/sajmovi-7/nautika/2525