• hr
  • en
  • de
  • it

Jedrenje u travnju



Imate u planu jedriti na Kornatima.

Naša preporuka da pod obavezno posjetite Sali i Maritimo bar. Dugački drveni šank, zidovi ukrašeni fotografijama iz prošlosti, terasa uz pristanište brodova, odličan koktel majstor...
U Maritimu možete pijuckati omiljeno piće, gledati u Vašu barku privezanu na rivi, slušati razne svjetske jezike ljudi koji su iz istog razloga na terasi, lagano se uklopiti se u lokani đir - to je doživljaj mediterana kakav očekujemo na điti. Maritimo u Salima je okupljalište zaljubljenika u more i brodove, avanturista, svjetskih putnika, jedriličara, umjetnika... Stvarno posebno mjesto.
Uz priču o Maritimu za prave jedriličare nudimo charter brodove za prvi tjedan u travnju. Obično je u to doba godine ima dosta vjetra a i cijene najma brodova su najniže.
Nudimo iz akvatorija Kornata jedrilice s 2 ili 3 kabine do maksimalnog budžeta od 1.000 eura za tjedan dana jedrenje. Odlučite se za neku od barki i obavezno posjetite Maritimo u Salima!



Cijene u ponudi su izražene u Eurima. Za plaćanje u kunama se obračunava prema srednjem tečaju HNBa na dan uplate.Transit log i završno čišćenje se plaćaju prilikom dolaska na plovilo osoblju charter baze. Osim toga, potrebno je platiti boravišnu pristojbu 7 kuna/po danu/po osobi, prijavu za regatu. Sigurnosni depozit se može se položiti u slipovima kreditnih kartica ili u gotovini. 

Ponuda je napravljena u booking sustavu http://search.macrocruise.com/ 

Informacije i rezervacije:
Tel/faks: 00 385 1 3366417
Mob: 00 385 91 5603433
E-mail: info@macrocruise.com