• hr
  • en
  • de
  • it

Jedrenjak od 93 metara krstari Jadranom

Jedna od najmoćnijih žena u svijetu mode Diane von Furstenberg trenutno se odmara u Dubrovniku, a poput mnogih celebrityja oduševljena je ljepotama našeg Jadrana.
Diane von Furstenberg opušta se u Lijepoj Našoj i nakon što je na Instagramu objavila fotografiju s Mljeta, skupocjenom jahtom stigla je u Dubrovnik. Slavna modna dizajnerica na društvenim je mrežama objavila nekoliko fotografija s ljetovanja u Hrvatskoj. Dok je uz fotografiju s opuštanja na Mljetu zabilježila prvo kupanje, Dubrovnik ju je očarao, kao i sve ostale, starom jezgrom. Tako je s obožavateljima podijelila kako grad sv. Vlahe izgleda u suton, a prije dolaska u Hrvatsku, poput mnogih slavnih osoba, posjetila je Grčku, točnije Antipaxos.
Poznata dizajnerica na proputovanju je sa suprugom i filmskim mogulom Barryjem Dillerom. Par plovi najvećim privatnim jedrenjakom na svijetu koji je u njegovu vlasništvu od 2009. godine. Kako je svojedobno pisao Harper's Bazaar, jedrenjak imena Eos dugačak je gotovo 93 metara, a prema željama Diane von Furstenberg ukrasnu figuru na pramcu napravila je umjetnica Anh Duong. Jedrenjak je građen tri godine i procijenjen je na vrijednost od 100 milijuna funti.U dubrovačkom su akvatoriju već nekoliko dana, a nije poznato koliko će se zadržati u Hrvatskoj.

izvor: www.tportal.hr