• hr
  • en
  • de
  • it

Jadransko osiguranje sponzor 5. ABS-a u Šibeniku

Jadransko osiguranje i ove će godine, peti put za redom, biti službeno osiguranje međunarodnog sajma nautike Adriatic Boat Show. Ugovor o suradnji u Šibeniku potpisali su Marko Kontić, direktor podružnice Šibenik Jadranskog Osiguranja i Jana Gaćina, direktorica sajma ABS.
'Potpisivanje Ugovora o sponzorstvu ABS-a 2013. plod je dugogodišnje uspješne suradnje NCP grupe i Jadranskog osiguranja. Prigoda je ovo da kao službeni osiguravatelj sajma našim osiguranicima, partnerima i posjetiteljima prezentiramo paletu naše ponude osiguranja vezanu za nautički turizam. Pozivamo sve naše osiguranike i partnere da nam se pridruže na ovogodišnjem sajmu na kojem očekujemo uspješno ugovaranje novih poslova' izjavio je na potpisivanju Ugovora Marko Kontić.
Jadransko osiguranje jedno je od vodećih društava na hrvatskom tržištu osiguranja, koje zapošljava 800 djelatnika u 10 vlastitih regionalnih podružnica. U ponudi društva nalazi se preko 150 vrsta osiguranja, a više od četvrt milijuna klijenata prepoznalo je Jadransko osiguranje kao društvo koje osiguranicima pruža cjelovitu, brzu i efikasnu uslugu osiguranja, počevši od osiguranja motornih vozila i imovine do osiguranja od odgovornosti.
'ABS u fokusu ima prezentaciju sudionika i pronalaženje načina njihovog povezivanja s ciljanim tržištem i potencijalnim krajnjim kupcima. Nadamo se da ćemo ovogodišnjom priredbom na šibenskoj rivi doprinijeti još boljim poslovnim rezultatima svih izlagača', kazala je Jana Gaćina po potpisivanju Ugovora.

Izvor: Press NCP Lari Lulić