• hr
  • en
  • de
  • it

Internautika Portorož 04-08/05/2106

Poštovani poslovni partneri INTERNAUTICE, poštovani izlagači, dobro došli na 21. izložbu nautike, INTERNAUTICU 2016.! Svega 20-ak dana dijeli nas od početka 21. INTERNAUTICE, najvažnijeg sajma nautike na Jadranu.

Prošle je godine Internautica zabilježila dobre prodajne rezultate, a u skladu s time je i ovogodišnji odaziv izlagača. Raduje nas velik broj najavljenih premijera plovila koje će zasigurno izazvati veliko zanimanje posjetitelja. 
Slovenski Elan i ove godine priprema predstavljanje cjelovitog programa plovila koja se trenutačno proizvode što znači da će na njegovom izložbenom prostoru biti moguće pogledati i doživjeti 12 različitih jedrilica.
GreenLine, koji je sad u novoj shemi organizacije, također će ponovno biti gost Internautice s dva nova plovila iz ovogodišnjeg programa.
Talijanski proizvođač Absolute najavljuje jadransku premijeru, svoju novu motornu jahtu Navetta 52 u kojoj su sjedinjeni bogato iskustvo u gradnji plovila, tehnološke inovacije, izvanredan stil, sigurnost, udobnost i visoka učinkovitost u pogledu potrošnje goriva. S obzirom na dobar prodajni rezultat prošlog sajma Internautica, Absolute je uz spomenutu jahtu pripremio i predstavljanje triju drugih modela među kojima je najveća jahta duga više od 20 metara. Kad već govorimo o većim jahtama, nikako ne smijemo zaboraviti najavljeni Ferrettijev i Pershingov program - među najvećim izloženim plovilima svakako će biti luksuzni i tehnološki superioran Dreamline koji premašuje 30 metara.

Prava poslastica za ljubitelje ekstremnog jedrenja bit će DRAGONFLY 25, trimaran visokih performansi nagrađen titulom Yacht of the Year 2016. u kategoriji višetrupnih plovila te pobjednik revije Sail za 2016. godinu u SAD-u, zatim CRANCHI ZAFFIRO 35, predstavnik nove generacije najuspješnijih cruisera iz linije „Zaffiro" poznatog talijanskog brodogradilišta Cantiere Nautico Cranchi, kao i OVERBLUE 44 - jahta „Homeboat" koja pruža svu udobnost modernog doma, jednostavna za održavanje, izgrađena prema suvremenim ekološkim kriterijima, konkurentne cijene i pogodna za krstarenje u svim uvjetima. Tu su još i prestižna jedrilica SOLARIS 50 nagrađena titulom Yacht of the Year 2016. u kategoriji Performance Cruisera te, na kraju, ali ne i najmanje važno, BAVARIA Sport 300 open i Linssen Grand Sturdy 410 AC. To su, naravno, samo neki primjeri i novosti iz zanimljivog programa koji donosi INTERNAUTICA 2016. Bit će tu i Hanse, Lagoon, Ranieri, Grand, BRB Sea-Doo, BRP Evinrude, Zodiac, AB Inflatables, Zar, Baltic Boats, Admiral Boats, Alfastreet, FourWinns, Glastron, Prince, Sea Ray, Bayliner, Quicksilver, Whaly Boats, Panoramio, Ocean Volt, Torqeedo, Suzuki, Parsun, Jet Thruster, Ultra Marine i mnogi drugi.


Osim tradicionalnog natjecanja u veslanju na dasci (SUP) koji se smatra kupom Slovenije te regate starodobnih plovila i predstavljanja starodobnih automobila, najavljeni su brojni zabavni i zanimljivi društveni događaji među kojima su i prezentacije sigurnosnih postupaka tvrtke EMERGENSEA u slučaju rješavanja različitih problema tijekom plovidbe.
Uz Zelenu aveniju koja će predstaviti nova postignuća na području zelene mobilnosti, učinkovitog korištenja energije i održivog razvoja novih tehnologija, u okviru izložbenih programa Internautice moći ćete također upoznati neke domaće i strane pružatelje usluga s područja „karavaninga" koji ima mnogo dodirnih točaka s nautičkim načinom života.



Najavljena je i široka ponuda nautičke opreme, sportske odjeće i opreme za provođenje slobodnog vremena na moru te brojni uzbudljivi društveni događaji. Za izlagače smo pripremili još neke mogućnosti i slobodne izložbene površine te bi nas veselilo kad biste nam se i Vi pridružili.
Ljubazno Vas pozivamo da nam se javite i na taj način osigurate sebi mogućnost za učinkovito i kvalitetno predstavljanje svojih izložbenih programa. 

Ako trebate detaljnije informacije u vezi s ovogodišnjim sajmom nautike, slobodno nas nazovite.

Internautica 2016 održat će se u razdoblju od 4. do 8. svibnja 2016. godine , zahtjev za sudjelovanje, možete ga urediti ovdje i na sljedećim linkovima:

INTERNAUTICA 2016
Tel : + 386 1 565 51 26 Fax : + 386 1 565 50 76
e-mail: internautica@internautica.net
Daniel Mate Krilić e-mail: daniela.krilic@internautica.net
Claudia Binter e-mail: klavdija.binter@internautica.net