• hr
  • en
  • de
  • it

Impression Sailing Week 2012

U organizaciji Burin Yachting Club-a i Elan Yachting-a, u saradnji sa Yacht Clubom Biograd i uz podršku Hrvatskog Jedriličarskog Saveza, 08. do 11. studenog održat će se međunarodna regata na Elanovim jedrilicama Impression Sailing Week u akvatoriju Biograda na Moru.
Po predviđanjima organizatora očekuje se više od 60 sudjelujućih jedrilica jednog proizvođaća, Elan što ovu regatu i čini posebnom.
Jedrilice će biti podijeljene u skupine Elan Performance, Elan Impression i Elan Cruiser, te biti rangirane u skupine prema dužini trupa.
Ono što ovu regatu čini posebnom je prisutnost vlasnika Elanovih jedrilica, Elanovih zastupnika i prodavatelja jedrilica, novinara, VIP gostiju pozvanih od strane Hrvatskog Ministarstva za Turizam, kao i prisutnost svih ljubitelja jedrenja, koji ovim događajem zaključuju jedriličarsku sezonu te se dogovaraju za planove jedrenja u nadolazećoj sezoni.
Regata Impression Sailing Week savršeni je događaj za organizaciju korporate eventa ili team buildinga vašeg poduzeća.
Očekuje se prisustvovanje od preko 400 gostiju, koji će također i na kopnu biti ponuđeni bogatom gozbom, kao i glazbom, i to oba dvije zabavne večeri.
Svečano otvorenje regate najavljeno je za četvrtak, 08. studenog u 20.00 sati u restoranu marine Biograd.

Infromacije i rezervacije
email: info@macrocruise.com
tel: +01 3366417; 0915603433