• hr
  • en
  • de
  • it

Hotel u marini za megajahte u Šibeniku

Dokumentom koji danas potpisujemo vodeći partner Grada Šibenika za izgradnju hotelskog kompleksa umjesto NCP-Nautičkog Centra Prgin postaje Dogus Grupa iz Turske.

U NCP Grupaciji smo se odlučili na ovaj potez ne samo stoga što smo izuzetno zadovoljni suradnjom s Dogus Grupom, već i stoga što Dogus Grupa svojim iskustvom i ekspertizom u turizmu donosi novu vrijednost ovom projektu kojim će pridonijeti jačanju investicija u turizmu u Šibeniku, što se uostalom već vidi na primjeru marine Mandalina.

Dogus Grupa, između ostalih tvrtki u svom portfelju, u svom vlasništvu i upravljanju ima 6 hotela u Turskoj. Naš partner je trenutno u investicijskom zamahu u Hrvatskoj i sretni smo što je Grad Šibenik dobio tako ozbiljnog i jakog partnera za daljnji razvoj projekta Hotel Šibenik.
Osnovna djelatnost NCP Grupacije je brodogradnja koja zapošljava 230 djelatnika u proizvodnji, stoga smo u vremenu globalne gospodarske krize odlučili svu potrebnu akumulaciju sredstava i aktivnosti fokusirati na stranu Remontnog brodogradilišta Šibenik koje želimo dalje jačati i razvijati u skladu sa suvremenim svjetskim standardima.

Uz partnera i sada većinskog vlasnika Dogus Grupu, NCP Grupacija će i dalje kao vlasnik 10% udjela u sljedećem razdoblju zajednički s Gradom Šibenikom nastaviti razvoj projekta Hotel Šibenik.

Izvor: Nikola Krasić NCP grupa