• hr
  • en
  • de
  • it

Hehe... koji prigovori turista!!

Koliko bizarni i besmisleni mogu biti prigovori turista, otkrila je turistička agencija Opodo.co.uk, objavivši popis pomalo šokantnih prigovora svojih klijenata

Čini li vam se da je ‘previše kamenčića na plaži', niste jedini. Za ne povjerovati je da upravo to kao prigovor navela jedna od klijentica, kojoj su, kako je rekla, kamenčići uništili manikirane nokte.  Dogodilo joj se to dok je hodala bosa plažom u Meksiku.
Druga klijentica žalila se na vremenske prilike - bilo joj je prevruće, hrana previše začinjena i nitko nije govorio engleski.
Nevjerojatno je i to da su se neki žalili na izmjenu plime i oseke u Grčkoj. Navodno im nije odgovarala razina vode.
I putovanje u Bukurešt za neke zna biti zbilja zastrašujuće. Klijent je naime prije odlaska na put tražio savjet o tome koji je najbolji izbor za suočenje s vampirom ukoliko ga zaskoči jedan od njih. Sveta voda, češnjak ili križ?
Turist avanturist koji je posjetio Universal Studios na Floridi zatražio je povrat novca smatrajući da je rollercoaster Nevjerojatnog Hulka bio previše zastrašujući. No nisu samo pojedinci šokirali prigovorima.
Ljubavni par je zatražio povrat novca za dvotjedni medeni mjesec na Maldivima i to zbog vremena. Naime bilo im je rečeno da će cijelo vrijeme njihovog boravka biti sunčano, ali jedno je popodne padala kiša.
Bilo je zanimljivih zgoda i s ljubimcima. Jedan od putnika za Brazil pitao je treba li njegovom pitonu - putovnica. A pojasnio je i zašto. Kazao je kako želi da se njegova zmija susretne s članovima svoje obitelji u Amazoni.
Neki od turista nisu mogli podnijeti to da budu razdvojeni od svojih kućnih ljubimaca - jedna žena je zahtijevala da njezina mačka u avionu dobije kartu prve klase.
Bilo je i onih koji su imali potpuno povjerenje u ljude i agencije: jedan od klijenata pokušao je platiti putovanje tako što je poslao svoju kreditnu karticu poštom tvrtki, zajedno s kuvertom na kojoj su pisali njegovo ime i adresa.
U jednom slučaju putnik je bio uvjeren da je krenuo na romantično putovanje u talijanski glavni grad Rim, ali je završio u američkom gradu Romeu u Georgiji. Zbog ove greške se posvađao s bijesnom djevojkom, a od kompanije je zatražio da mu pomogne da se pomire jer ga je zbog toga i ostavila.

Izvor: www.tportal.hr