• hr
  • en
  • de
  • it

Drugi dan sajma u znaku Business2Business međunarodnih poslovnih susreta

Četvrtak je bio na Pula Boat Fairu gotovo sav u poslovnim razgovorima i prezentacijama potencijalnih poslovnih partnera. Temperatura pod šatorom PBF-a zagrijala se već u 10 sati, a održavanje poslovnih susreta planirano je sve do 17 sati. Na ovogodišnje Business2Business međunarodne poslovne susrete prijavljeno te više oko 170 tvrtki iz ukupno 11 zemalja.

B2B međunarodni poslovni susreti organizirani su u sklopu EU projekta Cluster Club. Popis svih prijavljenih može se pronaći na web stranici http://www.b2match.eu/pula-boat-fair-b2b/participants budući da se njihov broj konstantno mijenjao sve do samog početka sajma. Novost ove godine je interaktivni profil koji svaka prijavljena tvrtka dobiva prijavom na B2B PBF-a. Profil je omogućio da nakon pregleda profila ostalih prijavljenih tvrtki, prijavljeni korisnici sami bukiraju tvrtku s kojom žele stupiti u kontakt za vrijeme PBF-a. Uređeni profil neke tvrtke znatno pojednostavljuje pretragu za korisnim informacijama pojedinog poslovnog subjekta.

Organizator sajma HGK-Županijska komora Pula i tehnički organizator pulska tvrtka Motortech Consulting vrlo su zadovoljni postignutim odazivom i iskazanim interesom za ovim dijelom programa. Upravo su ovakve prilike mogući pogon i motivatori za realizacije novih poslovnih prilika i razvoj gospodarstva.

Međunarodnom karakteru sajma doprinosi i velik odaziv inozemnih komora proizašao na temelju višegodišnje suradnje HGK-Županijske komore Pula i pojedinih komora. Na sajmu su nazočni predstavnici komora Bratislava Regional Chamber of SCCI - Regionalna gospodarska komora Bratislava (Slovačka), Chamber of Commerce Brindisi - Trgovačka komora Brindisi (Italija), Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije - Obrtnička komora Slovenije, Privredna komora Srbije, Regionalna privredna komora Valjevo, Eurosportello - Unioncamere del Veneto, - Udruženje gospodarskih komora regije Veneto. Posebni gosti sajma bit će predstavnici sajma „İZFAŞ" iz Izmira u Turskoj, a iz Novog Sada predstavit će se Regionalna agencija za razvoj malih i srednjih poduzeća - Alma Mons d.o.o.

Ulaznica za sajam iznosi 20 kuna uz koju svaki posjetitelj dobiva katalog sajma. Kupnjom ulaznice sudjeluje se u nagradnoj igri, a nagrada koja će se izvlačiti u subotu je vanbrodski motor. Sajam je otvoren za sve posjetitelje od 10 do 19 sati.

Info: www.pulaboat.com