• hr
  • en
  • de
  • it

Dogus grupa u Šibeniku uz marinu gradi i hotel

Na Kulinama u Mandalini u Šibeniku gradi se luksuzni hotelski kompleks težak 20 milijuna eura, u kojem će se tijekom sezone zaposliti stotinjak radnika. Riječ je o trenutno jednoj od najvećih investicija u Hrvatskoj.

Hotel i svi ostali sadržaji koje turska Dogus grupa gradi na Kulinama u Mandalini bit će dovršeni do početka sljedeće turističke sezone.
Investicija je to od 20 milijuna eura, a u sezoni će zaposliti stotinjak radnika, piše ŠibenikIN.
Na gradilištu budućeg hotela u Mandalini s četiri plus zvjezdice, koji će imati 69 soba, radnici su već stigli do zadnjeg kata gdje je počela gradnja velikog restorana s kojeg će pogled pucati na cijeli šibenski arhipelag i naravno, na staru šibensku jezgru. Uz hotel, koji će imati i veliki predsjednički apartman od čak 120 kvadrata te pet premium apartmana, bit će sagrađene i tri luksuzne vile. Usto, kompleks koji se prostire na 24.000 kvadrata, obuhvaća i SPA centar sa svim modernim sadržajima, male kongresne dvorane, yacht club, dječji klub, teatar, male trgovine, bazen.
''Sve skupa je vrlo oprezno i pažljivo planirano jer je cilj Dogus grupe osvojiti Šibenčane i njihove goste, kao što je Šibenik fascinirao nas. Također, želimo da Mandalina i u stvarnosti bude dio Šibenika. Zbog toga će sve skupa biti otvorenog tipa, a posebnom ponudom naših usluga, od hrane, pića do smještaja sigurni smo da ćemo i uspjeti, iako nije lako.
Šibenik ima nevjerojatnu komparativnu prednost i to ne samo grad, nego i šira regija, a kako turistički razvoj, u pravom smislu, tek predstoji, mi smo vrlo detaljno isplanirali sve svoje usluge, dobro pazeći i na cijene po kojima ćemo ih nuditi. U konačnici želimo da Šibenčani, ali i gosti iz drugih krajeva, svoje vikende planiraju provesti ovdje i napravit ćemo sve da im pružimo modernu, kvalitetnu uslugu'', rekao je direktor Nenad Tatarinov.

Cijeli članak pročitajte ovdje.

Izvor: www.net.hr