• hr
  • en
  • de
  • it

D-Marin i Azimut Benetti udružuju snage

 

D-Marin u svoj portfelj pripojio nove tri marine na Mediteranu, u Italiji i na Mlati.

 

Mreža premium marina D-Marin i obiteljska grupacija Azimut Benetti razvijaju integriranu mrežu marina kako bi potaknuli rast i razvoj nautičkog turizma na Mediteranu kroz akviziciju tri nove marine od strane D-Marina.

Vizija grupacije D-Marin i obitelji Vitelli je inovirati i olakšati krstarenje Mediteranom, kroz mrežu partnerskih marina čime još jednom postavljaju nove standarde u nautičkoj industriji. Azimut Benetti, vođen strateškom vizijom obitelji Vitelli, već 30 godina prepoznaje važnost marina kao ključnog dijela infrastrukture za razvoj cjelokupne nautičke industrije.

Dosadašnjih dvadeset marina u portfelju D-Marina bit će kroz ovu suradnju osnaženo s dodatnih 1800 vezova u tri nove marine. D-Marin tako stječe značajan udio u Marini di Valetta i Portu Mediceo u Livornu, kao i komercijalnu integraciju s nagrađivanom Marini di Varazze. Stjecanje udjela u Marini di Valletta i u Portu  Mediceo u Livornu bit će i službeno upisano nakon primitka potrebnih regulatornih ovlaštenja i suglasnosti.

Paolo Vitelli, osnivač Azimut Benetti grupacije, objasnio je razloge suradnje: "Temeljne vrijednosti Azimut Benetti i D-Marin grupacije savršeno se podudaraju u ideji i cilju kako bi krajnjim korisnicima omogućili besprijekorno nautičko iskustvo. D-Marin teži izgradnji i održavanju vrhunskog korisničkog iskustva, profesionalne ponude korisnicima, komercijalne izvrsnosti i digitalne inovativnosti kojom žele dodatno poboljšati postojeće luksuzne marine svjetske klase Azimut Benettia i naše obitelji. Ova ogromna usluga bogate mreže marina moći će ugostiti vlasnike jahti Azimut Benetti grupe na privilegiran način".

"Oduševljeni smo suradnjom s obitelji Vitelli na novim, prestižnim marinama, podržavajući ih  da napreduju još više uz naše iskustvo s marinama. Ovo je za nas uzbudljivo partnerstvo i jedva čekamo da započne realizacija. Želimo razvijati vrhunski nautički turizam na Mediteranu uz vrhunsku uslugu u marinama na svakom koraku nautičkog putovanja", dodao je Oliver Dörschuck, CEO D-Marina. 

Uz širok spektar usluga D-Marin marina, vlasnicima plovila omogućava se nesmetano krstarenje diljem  Mediterana i uživanje u vrhunskoj usluzi na svakom koraku putovanja u Turskoj, Grčkoj, Hrvatskoj, Crnoj Gori, Španjolskoj, Italiji i Malti. Suradnja D-Marina s grupacijom Azimut Benetti nastavak je D-Marin akvizicija u Španjolskoj, Italiji i Grčkoj koje su započele u kolovozu 2022.

 

O D-Marin mreži:

D-Marin - mreža premium marina - osnovana je 2003. godine sa sjedištem u Grčkoj. Upravlja s 23 marine u 8 zemalja - Grčkoj, Turskoj, Ujedinjenim Arapskim Emiratima, Crnoj Gori, Hrvatskoj, Španjolskoj, Italiji i na Malti, s gotovo 12.000 vezova i suhih dokova koji mogu primiti više od 2.000 plovila. D-Marin je posvećen pružanju vrhunskih iskustava plovidbe svojim klijentima kroz isporuku jedinstvenog standarda kvalitete i najviše razine usluge privatnim korisnicima i poslovnim partnerima.

 

Izvor: 404 agency za D-Marin grupu