• hr
  • en
  • de
  • it

Deset Salona 41 za Tursku

Nakon izvanrednog uspjeha novih modela Salone 35 i Salone 38 i odlične prodaje početkom ove sezone, uslijedio je još jedan uspjeh AD brodova.
Nedavno naručenoj floti od deset Salona 38 za Mande charter u Hrvatskoj, pridružuje se prošlotjedna narudžba za još jednu flotu Salona High performance charter jedrilica koje promoviraju solinski brodograditelji..

Riječ je o deset Salona 41 koje će biti isporučene u turski Marmaris početkom ljeta i bit će spremne za charter sezonu 2012.
Sa ovom narudžbom AD brodovi su u 2012. ponovo ostvarili rast prodaje, treću godinu za redom, popunili proizvodne kapacitete i uspjeli udvostručiti broj prodanih Salona u odnosu na sezonu 2009-2010.
Salona High Performance Charter je novi koncept razvijen u AD brodovima koji je namjenjen upravo charterima i školama jedrenja diljem svijeta i postaje prepoznat kao profitabilan način poslovanja i alternativa klasičnom „cruising charteru". Regatni krstaš s poznatim Salona karakteristikama idealan je brod za obiteljska krstarenja i zahtjevno regatavanje, te tako omogučuje čarterašima značajno dužu sezonu i veće prihode od standardnih charter brodova.
Na Sajmu nautike u Zagrebu AD brodovi izlažu Maestral gumenjake i Hansvik norveške motorne brodice, a sve informacije o njihovom najpoznatijem proizvodu Salona i aktualnim projektima brodogradilišta, među kojima je Salona 60, trenutno najznačajniji je projekt u hrvatskoj maloj brodogradnji, biti će dostupne na njihovom štandu.  

 

 

 

 

Grupacija nautički portali

2.000 posjeta dnevno
60.000 posjeta mjesečno
720.000 posjeta godišnje

Internet oglašavanje u nautici