• hr
  • en
  • de
  • it

Dani hrvatskog chartera

Dani hrvatskog čartera imaju za cilj okupiti čarter tvrtke te im pružiti mogućnost da se međusobno upoznaju i razmjene iskustva.
Tijekom ova tri dana te će tvrtke također imati priliku predstaviti svoju ponudu, upoznati različite dobavljače svih usluga povezanih s čarterom, s njima razmijeniti iskustva te započeti nove suradnje.
Na ovaj događaj biti će pozvani svi europski čarter agenti koji će moći uživo porazgovarati sa svojim kolegama iz domaćih čarter tvrtki.
Dani hrvatskog čartera biti će medijski popraćeni kao niti jedan nautički sajam dosad: televizijski i radio program, tiskani mediji kao i internetski portali biti će preplavljeni informacijama s ciljem da se podigne svjesnost hrvatskih građana o postojanju jedne gospodarske grane koja daje puls hrvatskim otocima te osigurava egzistenciju tisućama ljudi.
Ovaj će događaj također promovirati i jedrenje kao sport: jedriličarski će se klubovi prezentirati potencijalnim novim članovima te širiti svijest o jednom od najljepših sportova na svijetu.