• hr
  • en
  • de
  • it

Danas zadnji dan sajma nautike u Zagrebu

Ronjenje je danas jedna od najbrže rastućih i iznimno popularnih grana turizma koji bilježi kontinuirani porast u prihodovnom smislu i u smislu porasta broja noćenja domaćih i stranih turista.
Pogled u plavo prvi je i jedini hrvatski projekt povezan s plavetnilom morskih dubina koji je ušao u Guinnessovu knjigu rekorda. Naime, 29. rujna prošle godine, na Trgu bana Josipa Jelačića, gospodin Goran Čolak je oborio rekord u ronjenju na dah (22:30 minuta) i time je hrvatsko ronjenje upisao u tu popularnu knjigu rekorda, koja je jedan o najpopularnijih medija za promoviranje pojedinca, ali i zemalja iz kojih dolaze.
Aktualni slovenski prvak i rekorder u ronjenju na dah i prvi Slovenac koji je zaronio dublje od 100m, gospodin Jure Čoić, sutra će u sklopu Sajma Nautike na Zagrebačkom Velesajmu manifestirati statičko ronjenje na dah u trajanju od deset minuta.
Pozivamo Vas da se pridružite sutrašnjoj manifestaciji ronjenja na dah koja će se održati u Paviljonu 10A na Zagrebačkom Velesajmu u sklopu Sajma Nautike. Postavljanje bine i priprema urona započinju u 12:00, a cijela manifestacija trajat će do 14 sati. Također, svi posjetitelji će tijekom cijelog dana imati priliku zaroniti u montažnom bazenu, promjera 6 metara, uz kompletnu ronilačku opremu i uz kratki tečaj instruktora iz RK Geronima.
Cilj projekta Pogled u plavo je promovirati Hrvatsku kao destinaciju ronjenja, te ronjenje kao sport. Naime, cilj je promovirati hrvatsku ronilačku ponudu na jedinstven i atraktivan način - pružiti ljubiteljima ronjenja, i svima koji će to tek postati, priliku da se okušaju u ovom adrenalinskom, avanturističkom i nezaboravnom događaju.
Za sve dodatne informacije, slobodno nam se obratite na adresu niko@apriori.hr .

Ako dolazite na sajam posjetite i štand AdriaticSailora - 9. paviljon štand 22.