• hr
  • en
  • de
  • it

Charter ponuda za Šibensku regatu

Šibenska regata se jedri u akvatoriju šibenske luke, te se odlično može pratiti s rive ili možda s neke od šibenskih tvrđava. Upravo je to čini toliko različitom i zanimljivom. Nadmetanje velikog broja jedrilica krstaša u malenom i uskom prostoru kakav je šibenska luka, uz i niz „kurenat" kojeg stvara ušće Krke, praktično „na dohvat ruke" gledateljima s rive, doprinosi atraktivnosti samog natjecanja, a „Šibensku regatu krstaša" izdvaja kao posebnu i omiljenu među jedriličarima. Prošlih nekoliko godina regata je redovito privlačila više od 50 posada i preko 400 jedriličara iz cijele Hrvatske i iz inozemstva.
Kao i uvijek dosada, opet će tog vikenda početkom prosinca šibenska riva biti puna ljudi i događanja, atraktivnih jedrilica i brojnih izlagača.
Jedri se na potezu: riva - šibenski most - Mandalina - mulo Krke. U slučaju nedostatka vjetra Regatni odbor može u subotu odgoditi start, regatu izmjestiti izvan šibenske luke, ili pak jedrenje odgoditi za slijedeći dan, u nedjelju. Sigurni smo da će opet biti puno zanimljivih situacija, dvoboja i troboja tik uz rivu i na bovama, prava poslastica za gledatelje.
Krenulo se s najavama dolazaka na regatu. Od poznatijih i zvučnijih imena za sada su na listi Mate Arapov s Fatamorganom, Emil Tomašević s Ultra Figarom, Marko Marinović s Be First, Mario Hrvoj s Elankom II, Marko Matić s Mozgom. Naravno, tu su i domaće snage predvođene s Anđelom X i Branko Iljadicom, Ladies First i posadom Dade Desabote, Stribor i ekipa Ane Gojčete, Mala s Darkom Bujasom... (https://www.facebook.com/pages/%C5%A0ibenska-regata-krsta%C5%A1a/403434233044317?fref=ts)

Evo i ponude brodova koje možete unajmiti za regatu:

Cijene u ponudi su izražene u eurima. Plaćanje u kunama obračunava se prema srednjem tečaju HNB-a na dan uplate. Transit log i završno čišćenje plaćaju se prilikom dolaska na plovilo osoblju charter baze. Osim toga, potrebno je platiti boravišnu pristojbu 7 kuna/po danu/po osobi. Sigurnosni depozit može se položiti u slipovima kreditnih kartica ili u gotovini.

Tel/faks: 00 385 1 3366417
Mob: 00 385 91 5603433
Web: www.macrocruise.com
E-mail: info@macrocruise.com