• hr
  • en
  • de
  • it

Biograd Boat Show - četiri sajma u jednom

hr

 

23. Biograd Boat Show, 20.-24.10.2021., Marina Kornati

Najveće okupljalište hrvatske nautičke industrije privlači tradicionalno i izniman broj izlagača i posjetitelja iz zemalja u okruženju. Oni su važnost i predanost sajma svjedočili i 2020. godine jer je to bila rijetka prilika u Europi za susret i izravno komuniciranje, pa i o globalnim promjenama koje su se dogodile. Ove su godine i očekivanja i najave puno veće obzirom na značajan poslovni intezitet nautičke djelatnosti, koja je od svih vidova turističke usluge pokazala značajnu otpornost, dodatno ojačano činjenicom da su mnogi izlagači najavili proširena izlaganja kako bi zadovoljili porast interesa nautičara, čime je ovogodišnje izdanje sajma prilika za brojne domaće i strane izlagače.

Biograd Boat Show i ove će godine biti u znaku „4 sajma u jednom" - izlagački, kongresni, charter i business to business.

I. ) Biograd Boat Show - izlagački sajam
23. BBS nastavlja svoj put kao najveći izložbeni sajam u moru u Srednjoj Europi i centralno okupljalište nautičara iz susjednih zemalja. Za njima su 22 godine stalnog rasta i uspješno održan kontinuitet sa sajmom u pandemijskoj 2020. godine.

II.) 5. Dani hrvatske nautike - kongresni sajam
U sklopu sajma, Hrvatska gospodarska komora održat će svoje 5. Dane hrvatske nautike, od 20.-22.10.2021., koji uključuju u kongresni program brojne sastanke, umrežavanje i poslovne prezentacije. Okupit će se i Udruženja marina, male brodogradnje, pružatelja usluga na plovilima, charteri, turistički brodari te Zajednice ronilačkog turizma, jednom riječju, svi predstavnici realnog sektora nautičke industrije i turizma Hrvatske. Biograd Boat Show je kroz Dane hrvatske nautike postao i glavni godišnji kongres hrvatske nautičke industrije i turizma.

III.) Croatia Charter Expo - charter sajam
Treći Croatia Charter Expo organizira se od 21. do 22. 10. 2021, kao dvodnevni poslovni događaj, ekskluzivno za yacht-charter industriju te će omogućiti pružateljima usluga čarter flote izravne susrete s agentima, brokerima i dobavljačima, dodatno podržani aktivnim programom specijaliziranog čarter kongresa. Svi sudionici bit će registrirani na Biograd B2B platformi na kojoj će moći sudjelovati svih dana sajma. Croatia Charter Expo-u pridružit će se i međunarodni kongres Udruge čarter agenata (Boat Charter Agency Association) sa preko 200 međunarodnih članova.

IV.) Biograd B2B - poslovni sajam
Važnost sajma i interes poslovnog svijeta bio je razlogom da Biograd Boat Show razvije svoju poslovnu, business to business (B2B) platformu. Biograd B2B je događaj nautičko-poslovnog umrežavanja za vrijeme trajanja cijelog sajma, koji poslovnim posjetiteljima omogućuje registraciju, sudjelovanje i ugovaranje sastanaka, kako s izlagačima na sajmu, tako i s ostalim poslovnim sudionicima te sudjelovanje u cjelokupnom nautičkom kongresnom programu.

Izvor: Biograd Boat Show