• hr
  • en
  • de
  • it

Auspicius plijenila pažnju na pulskoj rivi

Ova jahta može ugostiti do 10 osoba u pet luksuzno opremljenih soba. Ima ugrađen lift, u potpunosti je klimatizirana i ima WiFi vezu na brodu, jacuzzi na terasi i opremljenu teretanu

Još jedna u nizu velebnih jahti koje su ove sezone stigle do pulske luke bila je i Auspicius, koja je jučer bila usidrena na Riječkom gatu. I naravno, prolaznici nisu ostali ravnodušni na njen glamurozan izgled, prije svega crnu metalik boju, umjesto uobičajene bijele. Od informacija koje se mogu pronaći, saznajemo da je jahta građena 2009., a redizajnirana je 2014. godine. Trup joj je čelični, a nadogradnja aluminijska. Ima 51 metar. Prije se zvala Steamline II. Luksuzno ukrašen interijer dizajnirao joj je Luca Dini Designe, a vanjski dio Cor D. Rover Design. Može ugostiti do 10 osoba u pet luksuzno opremljenih soba. Ima ugrađen lift, u potpunosti je klimatizirana i ima WiFi vezu na brodu, jacuzzi na terasi i opremljenu teretanu. S obzirom da je opremljena i impresivnim sadržajima za igru i zabavu to je čini idealnom charter jahtom za druženje i zabavu s obitelji i prijateljima. Posjeduje tako, primjerice, dva jet skija, kajake, dva "seaboba", water-ski za djecu i odrasle, wake boarde, opremu za snorkelling, 'bananu' i razne druge 'napuhance' za skijanje na vodi. Tjedni najam joj je 200 tisuća eura.

E sad, ono što je teže saznati jest tko je stigao s njom u Pulu. Dakle, saznajemo da su se gosti ukrcali na Kajmanskim otocima, ali tko su i koliko ih ima, nije poznato. U Pulu su stigli iz Italije, a potom nastavili put Brijuna.

Izvor: www.glasistre.hr