• hr
  • en
  • de
  • it

ACI počinje radove u marini Rovinj

ACI d.d. najavljuje početak radova na kompletnoj rekonstrukciji kopnenog i morskog dijela ACI marine Rovinj u Istri.
Izgradnja nove ACI marine Rovinj predstavlja značajan iskorak u standardima nautičkog turizma u Hrvatskoj. Vrhunski dizajn, najnovija tehnološka rješenja te visoki nivo „tailor made" nautičke i ugostiteljske usluge marine idealno će se uklopiti u destinaciju koja se razvija ubrzanim tempom.
Paralelnom izgradnjom ACI marine Rovinj i novog hotela Park postići će se u konačnici sklad ekskluzivnih komplementarnih usluga objekata smještenih u prelijepom, atraktivnom prostoru turističke zone Monte Mulini.
Radovi na rekonstrukciji marine će se vršiti u obuhvatu lukobrana marine, kompletnog obalnog zida te pontonske konstrukcije. Odvijat će se i radovi na produbljivanju podmorja duž cijele duljine obale do dubine od 4,5 m.
Iz tehničkih i sigurnosnih razloga te zbog potrebe izvođača za nesmetanim pristupom svim dijelovima marine, akvatorij marine pred početak radova i tijekom radova mora biti u potpunosti slobodan od plovila i pontonskih konstrukcija. Planirani radovi na kompletnoj rekonstrukciji marine započinju 1.prosinca 2016. godine i trajat će do početka sezone 2018. godine. Usporedo s pripremnim radovima na rekonstrukciji ACI marine Rovinj, tijekom listopada započinju i radovi na rušenju hotela Park koji se nalazi u zaleđu marine te na izgradnji novog hotela.
ACI d.d. poslao je obavijest svim klijentima, gostima ACI marine Rovinj o potrebi izmještanja plovila iz ACI marine Rovinj kako bi se realizirao planirani početak radova na rekonstrukciji s datumom 01.12.2016. godine.
Cijeneći dugogodišnju vjernost gostiju nautičara ACI marini u Rovinju i sa željom da zbog navedenih okolnosti olakša odluku o odabiru nove marine, gostima ACI marine Rovinj ponuđena je mogućnost sklapanja Ugovora o godišnjem vezu u nekoj od ostalih ACI marina na Jadranu.

Izvor: http://www.aci-marinas.com/