• hr
  • en
  • de
  • it

ACI marina Rovinj dobila priznanje za elitni nautički turizam

hr

U Opatiji je održana svečana dodjela priznanja Nautičke patrole Jutarnjeg lista za 2021. godinu, na kojoj je ACI marina Rovinj, najluksuznija hrvatska marina, nositeljica je prestižnih 5 sidara, a projekt izgradnje i rekonstrukcije nagrađen je nagradom „Kolos", najprestižnijim domaćim priznanjem na području građevine. Predstavnicima marine priznanje je uručila ministrica turizma i sporta Nikolina Brnjac.

ACI marina Vodice istaknuta je po najboljoj praksi suradnje s lokalnim OPG-ovima. Vrhunsko vino, pršut, maslinovo ulje i ostali autohtoni proizvodi lokalnih proizvođača, ove su godine ACI marini Vodice osigurali priznanje "Biser zelene magistrale". Sljedeća na redu bila je ACI marina Cres, prošlogodišnja dobitnica nagrade „Zlatno sidro", koja je ove godine dobila nagradu „Zlatni osmijeh Jadrana".

Ovo iznimno značajno i poticajno priznanje dodjeljuje se marinama čije osoblje ostvari najbolje ocjene za ljubaznost i gostoprimstvo, a ove je godine još jednom potvrdilo zašto je ACI marina Cres jedna od najomiljenijih hrvatskih marina u nautičkoj zajednici.

Priznanje „Zlatni vez gastronomije" osvojila je ACI marina Dubrovnik, čiji se restoran Zepyhrus diči jednim od najbogatijih i najmaštovitijih jelovnika, sastavljenim od najkvalitetnijih autohtonih hrvatskih proizvoda i namirnica. U borbi za glavnu nagradu nautičke patrole, „Zlatno sidro", visoko se pozicionirala ACI marina Vrboska koja je dobila priznanje za treće osvojeno mjesto.

Izvor: 
https://www.glasistre.hr/more-i-nautika/nauticka-patrola-aci-marina-rovinj-dobila-priznanje-za-elitni-nauticki-turizam-753821