• hr
  • en
  • de
  • it

'The best in Croatia' ide - Lokrumu!

Po izboru građana Dubrovačko-neretvanske županije otok Lokrum je u kategoriji priroda dobio nagradu „The best in Croatia", koju u suradnji s hrvatskim TZ-ovima dodjeljuje portal Najbolje u Hrvatskoj.
Protal je objedinio ponudu po županijama na način kako su Turističke zajednice izdvojile ono što drže kao turistički najatraktivnije u ukupno 11 kategorija kao što su: priroda, povijest, osobe, događanja, kultura. sport, restorani, smještaj, zabava, shopping....
Svaka je atrakcija imala tri segmenta u kojima je agencija, odnosno međunarodni centar za istraživanje tržišta "GfK" tijekom travnja i svibnja radio anketu u kojoj su građani svih županija iskazali stavove što bi u tim županijama najčešće izabrali i preporučili turistima i što je i najbolja preporuka gostima koji dolaze.
U navedenom je projektu po izboru građana Dubrovačko-neretvanske županije za 2013. godinu Lokrum osvojio 1. mjesto u kategoriji priroda.
- Vjerujemo da će i ova nagrada pridonijeti ugledu Lokruma u očima svih naših budućih posjetitelja i da će im posjet stranici Najbolje u Hrvatskoj uvelike olakšati boravak kako u našoj županiji tako i diljem lijepe naše - ističu iz Javne ustanove Rezervata Lokrum.

Izvor: dulist.hr