• hr
  • en
  • de
  • it

´Bonnie & Clyde na mori´

Brat i sestra Nižetić objavili su fotografiju svog broda, ali i dvojca koji ga je ukrao i time se hvali na Instagramu.

Dariju i Viktoriji Nižetić ukradena je, kako pišu na Facebooku, pasara Elan s motorom Tohatsu 5HP 4-stroke, registracija 318-H. "Sve informacije su dobrodošle. Mob. 091 512 7494", napisao je Dario.
Ubrzo potom saznali su i imena ljudi koje sumnjiče za krađu. Što i nije bilo osobito teško jer su na Instagramu objavili fotografiju kako se ljube na brodu, uz opis "Bonnie & Clyde na mori" i hashtagove #banditos #maffias
Viktorija je sve screenshotala i objavila: "Da li netko prepoznaje ove Bonnie & Clyde # banditose # mafiase koji su nestali s našim brodom i objavljuju fotke na Instagramu? Golupčići se zovu Davoslav (David) Achberger i Tina Hederová, iz Slovačke su i možda su baš smješteni kod vas :) Hvala!".
Potez ovih "golupčića" toliko je pametan da su korisnici društvenih mreža u nevjerici.
"Čekaj, ti meni želis reći da je ekipa maznula brod, i sad se naslikava po instagramu s njim i prave se baje? I hešteg im je bonnie&clyde?#šta", pita se jedna korisnica. Drugi se pitaju što uopće misle učiniti s brodom.
Viktorija Nižetić ističe kako je sve prijavljeno policiji, a nagađa i da će možda malo koristiti brod i onda ga negdje ostaviti.

Izvor: www.net.hr