• hr
  • en
  • de
  • it

Zagrebački sajam Nautike 2023

Napokon, nakon dvije godine pauze, Nautika se ponovo vraća u svom punom sjaju na pozornicu događanja donoseći sa sobom svu ljepotu i inovativnost nautičke ponude

Od 22. do 26. veljače, već tradicionalno, Zagrebački velesajam započinje svoju poslovnu godinu s najposjećenijim i najposlovnijim nautičkim sajmom u cijeloj Hrvatskoj.

Ne propustite i vi biti dijelom važnog poslovnog događaja, mjesta na kojem se već 30 godina susreću nautičari i svih zaljubljenici u more i morske aktivnosti, mjesta gdje se susreću svi relevantni dionici iz nautičke branše radi međusobne suradnje i umrežavanja te susreta s krajnjim kupcima.

hr

Respektabilna brojka od 25 tisuća posjetitelja koji prođu tijekom pet dana velesajamskim paviljonima siguran je pokazatelj koliko su sajmovi važan i utjecajan marketinški alat. Sajmovi predstavljaju gospodarsku snagu jednog grada, ali i države. Zagrebački sajam nautike, jedini je kontinentalni sajam nautičke branše u Hrvatskoj, s kontinuiranim i stabilnim rastom u segmentu izložbenog prostora i broja posjetitelja.

Sajam Nautike prati svjetske trendove, a po raznovrsnosti nautičke ponude spada u rang nautičkih sajmova s najpotpunijom ponudom. Kao takav zanimljiv je i poslovnim ljudima i širokoj publici jer na jednom mjestu nudi sve; od b2b susreta nautičke struke do zanimljivosti za široku publiku. Iz bogate palete nagrada za posjetitelje, ove godine izdvajamo atraktivno krstarenje; razlog više za posjet Zagrebačkom velesajmu.

Očekuju vas vrhunska ponuda jahti, glisera, čamaca, kajaka, gumenjaka, brodskih i vanbrodskih motora, opreme za ronjenje, jedrenje i druge sportove na vodi, promocija novih brodova i nautičke opreme na hrvatskom tržištu, atraktivna izložba nautičke fotografije, prekrasni primjerci hrvatske tradicijske brodogradnje u drvu ..

hr

Prisutni će biti gotovo svi značajni domaći brodograditelji koji su prepoznali sajam kao mjesto gdje hrvatska poslovna izvrsnost, tradicija i iskustvo, uprizoreno u elegantne brodice oduševljava posjetitelje i buduće nautičare. Svoje usluge ponudit će mnogobrojne hrvatske marine, čarter tvrtke, brodogradilišta te agencije, klubovi, institucije i udruženja vezana za nautiku i nautički turizam.

„PLOVITI, OTKRIVATI, ŽIVJETI" dugogodišnja je nit vodilja sajma Nautike, stoga vas pozivamo da na obostrano zadovoljstvo zajedno zaplovimo kroz Nautiku 2023.

Pripreme za sajam su u tijeku, paviljoni su spremni za dolazak „plovećih ljepotica", prateći program je u izradi, stoga iskoristite na vrijeme prednosti izlaganja na Zagrebačkom velesajmu, na sajmu Nautika.

Zagrebački velesajam nalazi se na lokacijski odličnom položaju koji je prometno povezan sa središtem grada, zračnom lukom, željezničkom stanicom i izlazima iz grada i u zoni je tramvaja i autobusa. Već 114 godina dio je identiteta grada Zagreba i mjesto gospodarskih susreta.

Za više informacija slobodno se obratite na zv.nautika@zv.hr

Radujemo se susretu s vama!

Izvor: Zagrebački Velesajam, Lina Butura