• hr
  • en
  • de
  • it

Petra stigla u Fremantle

Ponovno je zatoplilo u Fremantlu, vjetar je bio malo slabiji, ujutro čak i bonaca, no poslijepodne nas je opet razveselio Fremantle doctor. A razveselila su nas i nova lica. Oran i čio Fremantlom je prošetao trio Kliba - Ganić - Barbić.
Jedina priprema koju će djevojke odraditi je nažalost aklimatizacija, jer službenog treninga na opće iznenađenje ovoga puta nema. Pridružio nam se i Ivan Taritaš, također je stigao prošlu noć. a noćas letom u 1.15, koji prema zadnjim informacijama kasni sat vremena, stiže željno očekivani fizioterapeut Dario Karamatić. Idući dan je udarni, iz niza razloga. Ujutro u 9.30 smo u posjetu Gradu Cockburnu, pobratimu Grada Splita.

Potom opremamo naš šator u World's village. U 19.30 u Benny's baru je večer hrvatske reprezentacije s oko 150 gostiju! A što poslijepodne, a što kasno navečer, sutra stiže 15 članova ekipe! Arapov/Šitić, Mratović, Kostov/Cupać, Ninčević/Župan, Lovrović/Mikuličić, Lovrović/Lovrović, treneri Viali, Krpeljević i Sandalić, i snimatelj naš vjerni Kristijan Jenko. Za koji dan moći ćete tako pogledati i video snimke naših dana u Australiji.

Izvor: www.hjs.hr