• hr
  • en
  • de
  • it

Marina Kornati na Southamptonu 2011

Marina Kornati, koja posluje u sastavu ILIRIJE d.d., sudjeluje na 43. Međunarodnom sajmu Boat Show Southampton 2011., najvećem nautičkom sajmu u Velikoj Britaniji i jednom od najprestižnijih europskih nautičkih sajmova, na štandu Hrvatske gospodarske komore u periodu od 15.09. do 26.09.2011. godine.

Sajam Boat Show Southampton jedan je od vodećih europskih nautičkih sajmova, koji se prostire na preko 155.000 m2 površine na kopnu, na kojem izlaže preko 550 izlagača iz Europe i SAD-a sa preko 1000 plovila.
Marinu Kornati na štandu Hrvatske gospodarske komore predstavlja gđa. Branka Storeli, pomoćnica Uprave za prodaju i marketing marine Kornati, čije iskustvo pokazuje da britansko tržište posebno gosti nautičari tek počinju otkrivati Hrvatsku kao novu nautičku destinaciju od kojih je dio posjetioca štanda HGK već posjetio Hrvatsku dok velika većina o nama prve informacije doznaje preko prijatelja i članova obitelji što se zasigurno pokazao najboljim načinom promidžbe hrvatskog turizma.

Pored predstavljanja ponude hrvatskih marina posebno zanimanje kod dijela posjetitelja izazvao je predstavljanje bogatog nautičkog sektora ILIRIJE d.d. kroz predstavljanje ponude marine Kornati i Biograd Boat Showa, vodećeg hrvatskog jesenskog nautičkog sajma kojeg organizira ILIRIJA d.d., koji će se ove godine održati u periodu od 20. do 23. listopada u marini Kornati u Biogradu na Moru, kao i ponuda Ilirija hotela.
Koliko su gosti iz Velike Britanije naše potencijalno veliko nautičko tržište i veliki zaljubljenici u nautički turizam, more i jedrenje potvrđuje i činjenica da je najveća odlika ovogodišnjeg sajma iznimno velik interes za Hrvatsku, ali ne samo kao destinaciju privlačnu charter gostima već i destinaciju koja privlači goste koje svoje plovila žele smjestiti u hrvatske marine.

Izvor: www.ezadar.hr