• hr
  • en
  • de
  • it

25. Biograd Boat Show

Biograd Boat Show slavi 25. obljetnicu uz proširenu izložbu rasprodanu više od mjesec dana unaprijed!

Marina Kornati, Biograd na Moru, Hrvatska                                     

25.-29. 10. 2023.

Mjesec dana prije početka 25. jubilarnog nautičkog sajma rasprodan je prošireni izložbeni prostor, što vodi do još jednog rekordnog Biograd Boat Showa! Dodano je više od 50 novih plovila u moru i više od 30 na kopnu, čime se ukupan broj povećao na oko 400 plovila do 24 metra. 

Dodana je 5. hala E u sjevernoj marini, kao i plutajući izložbeni štandovi na pontonskom mostu koji povezuje marinu Kornati sjever s marinom Kornati zapad. 

Od svojih skromnih početaka kao proljetnog dana otvorenih vrata, Biograd Boat Show je stekao vjerne sljedbenike i postao vodeći nautički sajam u srednjoj Europi i jedan od najvažnijih u Europi, koji služi mnogim nacijama koje gravitiraju hrvatskom Jadranu. Jedinstveno u svijetu, svaka od proteklih 25 godina rezultirala je rekordnim nastupom osim 2020., kada je gotovo rekordni nastup bio jedan od samo triju nautičkih sajmova održanih u Europi tijekom početka pandemije. 

Biograd Boat Show doživljaj!

Uspjeh sajma jedinstvena je formula osmišljena od strane organizatora Ilirije d.d. koji je svoju impresivnu marinu Kornati, Ilirija hotele, restorane i zabavne sadržaje spojio u atraktivan paket "Boat Show Doživljaj". Kad sunce zađe, izlaganje prestaje i počinje zabava uz legendarni zabavni program koji se prelijeva centrom grada. U kombinaciji sa spektakularnim ambijentom Biograda na Moru, nautički sajam je doista jedinstven u svijetu. 

  

Biograd B2B

Paralelno sa sajmom nautike, Biograd B2B nautička poslovna platforma omogućuje poslovnim posjetiteljima da se registriraju u Biograd B2B poslovni imenik te unaprijed zakažu sastanke s tvrtkama od interesa i prisustvuju networking događajima.  

U sklopu biogradskog B2B-a odvija se opsežan kongresni program koji uključuje HGK 7. Dane hrvatske nautike od 25. do 27. 10. 2023., uključujući brojne sastanke industrijskih udruženja, poslovne prezentacije i umrežene društvene događaje. 

Croatia Charter Expo - Hrvatska ima daleko najveću flotu charter jahti na svijetu s više od 4500 jahti, a središnje mjesto okupljanja industrije je Croatia Charter Expo B2B događaj koji se održava od 25. do 26. listopada tijekom sajma nautike. Za nautičare zainteresirane za dobro održavane rabljene jedrilice bit će dostupne informacije o stotinama starijih modela jedrilica koje su oslobođene ugovora o najmu. To je i najbolje vrijeme za dobar posao.