• hr
  • en
  • de
  • it

Željko Hrvoj

Željko Hrvoj, prijatelj, instruktor i veliki zaljubljenik u brodove. Njegova parola je "Bolje ružan dan na moru, nego dobar dan na poslu!".
Za sebe kaže: "Aktivno jedrim 13 godina. Od čega veliku većinu na krstašima, ali i na malim klasama - Laser i 470. Zadnjih par godina puno više kraćih regatnih aktivnosti, a manje krstarenja. Offshore iskustvo na više transjadranskih jedrenja, a van Jadrana od Egejskog do Tirenskog mora (Grčka - Sicilija). Zanimanje za sve aspekte primjene terestričke navigacije i samouk u astronomskoj navigaciji. Po struci sam inženjer elektrotehnike, a po hobiju radioamater. U slobodno vrijeme instruktor na tečajevima za polaganje dozvole voditelja brodice A i B kategorije u Yacht Clubu Zagreb. U planu priređivanje početnih tečajeva astronomske navigacije s upotrebom sekstanta."

Za Adriaticsailor piše teme vezane uz polaganje ispita za voditelja brodice B kategorije. Ako se odlučite na polaganje ispita slobodno se javite na zeljko.hrvoj@zg.t-com.hr i raspitajte se o slobodnim terminima.
Više o njemu možete saznati na http://zeljko.hrvoj.com/.