• hr
  • en
  • de
  • it

Zainteresirani za izlaganje na Internautici?

 

 

Od 17. do 20. svibnja 2018. godine, u ugodnom ozračju Marine Portorož okupit će se stručnjaci i ljubitelji nautike iz cijelog svijeta da bi uživali u najvećem nautičkom sajmu na Jadranu. Sve do petka, 19. siječnja 2018., svoje mjesto na Internautici možete rezervirati po posebnoj cijeni. Sad je savršeno vrijeme da rezervirate svoje izložbeno mjesto i pridružite se brojnim drugim zvučnim brendovima na najomiljenijem nautičkom sajmu na Jadranu. Javite se na booking@internautica.net

Izlagači će već na samom početku ljetne sezone 2018. imati prilike susresti se s brojnim interesentima i kupcima u svrhu poslovnog umrežavanja, povezivanja i uspostave kontakata te dogovora oko daljnje suradnje.
Sudjelovanje na najpopularnijem srednjoeuropskom nautičkom sajmu, koji istodobno vodi računa i o dobrobiti mora, omogućit će Vam kontakt sa zainteresiranim publikom i brojnim potencijalnim kupcima kojima ćete u ugodnom proljetnom ozračju predstaviti svoj brend i svoje proizvode. Imat ćete priliku susresti se s posjetiteljima iz brojnih zemalja velike kupovne moći koji Internauticu smatraju sajmom na kojem se sklapaju dobri poslovi. Pobuditi interes potencijalnih kupaca na nautičkim sajmovima, doduše, zahtijeva veću financijsku investiciju, međutim, s gotovo dvadesetpetogodišnjom tradicijom održavanja nautičkih sajmova, Internautica Vam jamči širenje poslovanja i kontakt s brojnim novim kupcima. Sjaj palube i lepet jedara odvest će posjetitelje na otvoreno more mogućnosti, sanjarit će o svojoj sljedećoj velikoj morskoj pustolovini i možda potražiti upravo Vas da im je pomognete ostvariti.
Bilo da se radi o motornim jahtama, gliserima, jedrilicama, gumenim čamcima, katamaranima, brodskoj elektronici, dodatnoj opremi, odnosno sportskim i drugim modnim linijama, već sama mogućnost da pogledaju, dotaknu i osjete sva ta čudesa nautike vaše će potencijalne kupce približiti vašim proizvodima te, moguće, biti presudna pri njihovoj odluci za kupovinu.
Internautica je posvećena povezivanju raznovrsnih znanja i dostignuća suvremene nautičke industrije. Dizajneri, brodograditelji, inženjeri, agenti i drugi ljudi iz struke okupit će se s ciljem razmjenjivanja stručnih znanja i iskustava, dok će vaša tvrtka na jedinstven način steći konkurentnost i stratešku prednost. Dobit ćete uvid u aktualne novosti iz nautičke branše i na tržištu, upoznati se s najnovijim tehnologijama i informacijama iz područja ekologije i pomorskog prava.


INTERNAUTICA RASTE IZ GODINE U GODINU
Godine 2017. Internautica je privukla gotovo 15 000 posjetitelja te je tristotinjak međunarodnih izlagača izložilo preko 150 novih plovila odnosno preko 1 000 brendova. Premjerno je predstavljeno 20 najnovijih jahti najboljih svjetskih proizvođača; Absolute, Adler, Bavaria, Cranchi, Elan, Ferretti, Greenline ili Princess tek su neki od tradicionalnih izlagača koji svake godine donose atrakcije i novosti. Četiri intenzivna sajamska dana pružaju dovoljno vremena i mogućnosti za kvalitetno predstavljanje vašeg brenda, upoznavanje potencijalnih kupaca i eventualno za realizaciju last-minute poslovnih aranžmana. Uz brojne mogućnosti trgovanja i povezivanja, svakako će vam ostati dovoljno vremena za opuštanje i zabavu.
Internautica će sljedeće sezone iznova predstaviti najnovije i najbolje iz svijeta nautike s brojnim premijerama. Nudi vam priliku da se upoznate s aktualnim nautičkim događanjima u svijetu, kao i potencijalnom konkurencijom na tržištu. Nije isključeno da bi vas to moglo nadahnuti da krenete novim smjerom ili uvedete novi dizajn, uzdignuvši svoje poslovanje na još višu razinu.
Svaka prodaja potiče daljnju potrošnju što se, pak, pozitivno odražava na cjelokupni opskrbni lanac. Dakle, bez obzira na vaš trenutačni poslovni uspjeh, znajte da svojim sudjelovanjem na Internautici podupirete cjelokupnu gospodarsku branšu kojom se bavite.
Internautica se održava na 35 000 kvadratnih metara unutarnjeg i vanjskog prostora, uključujući i izložbene površine na moru - vezove. Unutra su izložene manje motorne brodice, gumeni čamci te nautička i navigacijska oprema.
Vanjski prostor se iz godine u godinu širi zahvaljujući povećanoj potražnji izlagača, osobito za predstavljanje većih plovila. Izložbene površine u morskom dijelu ove ćemo godine posebno prilagoditi izlagačima vođeni željom da omogućimo što kvalitetnije mogućnosti predstavljanja izloženih plovila.

Kao i dosad, za vas pripremamo čitav niz zanimljivih događanja. I ove godine domaćini smo prvenstva u uspravnom veslanju na dasci (SUP). Uskoro ćemo objaviti više detalja o rasporedu utrka za 2018. godinu. Ovo sportsko događanje puno je više od obične profesionalne utrke - mogu se prijaviti svi zainteresirani za SUP. Za manje iskusne veslače imamo dvije utrke, MASTER i KAHUNA, a svi mogu slobodno iskušati opremu dostupnu na sajmu.
Svaki dan nautičkog sajma nudi čitav niz društvenih događanja, natjecanja i prezentacija, a velik dio njih osobito je posvećen našem odnosu prema okolišu te brizi za čistoću mora. Tijekom vikenda, u Piranskom zaljevu posjetitelji će moći uživati u godišnjem susretu tradicionalnih brodova i predstavljanju starodobnih automobila. To je događanje podjednako omiljeno među stranim i domaćim posjetiteljima.

ZLATNI ČLAN IFBSO-a
Internautica već dugi niz godina uživa status zlatnog člana Međunarodne udruge organizatora nautičkih sajmova što ukazuje na našu trajnu posvećenost najvišim standardima.

 NE PROPUSTITE OVU OGRANIČENU POSEBNU PONUDU!
Sve do petka, 19. siječnja 2018., svoje mjesto na Internautici možete rezervirati po posebnoj cijeni. Sad je savršeno vrijeme da rezervirate svoje izložbeno mjesto i pridružite se brojnim drugim zvučnim brendovima na najomiljenijem nautičkom sajmu na Jadranu.

JADRANSKO PLOVILO GODINE 2018.
Već sedmu godinu zaredom Internautica sudjeluje u izboru za nagradu Jadransko plovilo godine. Međunarodni stručni žiri nominirat će i nagraditi najbolja plovila na Jadranu u protekloj sezoni. U izbor ulaze svi brodovi proizvedeni i predstavljeni na području Jadrana od 1. siječnja 2017. do 31. ožujka 2018. Nominiranim plovilima suci će dodjeljivati bodove od 1 do 10, a prva nagrada pripast će plovilu koje prikupi najviše bodova. Ako više plovila u istoj kategoriji prikupi jednak broj bodova, suci će o prvonagrađenom plovilu odlučivati u drugom krugu

ZELENA AVENIJA
Projekt Zelena avenija 2018. ponovo se usredotočuje na održiv život i ekološku osviještenost. Moći ćete istražiti niz električnih i hibridnih plovila, kao i vozila s niskim i nultim razinama emisija, motocikle i bicikle. Proteklih godina izlagani su neki od najvećih brendova i modela u održivom transportu, uključujući NASIN nagrađivani zrakoplov Pipistrel, BMW i3, Tesla Model S i 3, Opel Ampera, E-Smart Roadster, E-Smart, Hyundai Ioniq i Nissan Leaf, Greenlineova hibridna plovila te druge uzbudljive inovacije iz tog područja. Ove godine proširujemo svoj program na ostale proizvode i usluge koji nisu izravno povezani s transportom. Svi ekološki usmjereni, inovativni i ekološki prihvatljivi proizvodi izložit će se u području Zelene avenije, međusobno se nadopunjujući.

Srdačno Vas pozivamo da nam se pridružite na najpopularnijoj nautičkoj manifestaciji. 

Za sva dodatna pitanja stojimo Vam na raspolaganju!

Booking Marketing & PR

+ 386 1 565 51 27
+ 386 1 565 51 27

+ 386 1 565 50 76
+ 386 1 565 50 76

booking@internautica.net
pr@internautica.net