• hr
  • en
  • de
  • it

Katamaran trening

NAJVEĆA NAUTIKA U OVOM DESETLJEĆU 21.-25.02.2018.

Zagrebački velesajam započinje novu poslovnu godinu s najvećim sajmom Nautike u ovom desetljeću.

Zagrebački sajam nautike, najposlovniji nautički sajam u Hrvatskoj, u svom će 27. izdanju predstaviti sadržajno najbogatiji i prostorno najveći nautički sajam.
Kontinentalna nautička zvijezda i jedna od perjanica Zagrebačkog leclic.co.uk velesajma iznova iznenađuje te nas očekuje šest punih paviljona sa više od 300 izlagača i preko 200 atraktivnih plovila.
Rast izlagačkog i prostornog dijela sajma prirodan je slijed rasta nautičkog sektora u Hrvatskoj u 2017. godini za 15,61 %.
Tako će biti izložena plovila najpoznatijih svjetskih proizvođača koji uspješno opstaju na zahtjevnom nautičkom tržištu.
Na sajmu će biti prisutni gotovo svi najznačajniji hrvatski brodograditelji: Pičuljan, Grginić jahte, Pearl sea, koji će imati izložene najveće brodove, zatim Bura brodovi, Arba, Tušek, Remia plast, Bimex, Leidi, Ramina, JK Nautika, Barracuda,...
Zagrebački sajam swisscartier.co.uk nautike svoju poziciju nezaobilaznog mjesta prezentacije plovila i poslovno profiliranog događaja čuva kontinuiranim rastom sajamskih pokazatelja, interesom posjetitelja i medija.

Slikovni rezultat za zagrebački sajam nautike + adriaticsailor

Odlična ponuda i zanimljivosti na sajmu
Ističemo i izrazito bogatu ponudu vanbrodskih motora, a na jednom mjestu bit će izloženi svi koji se nude na hrvatskom tržištu - Yamaha, Honda, Suzuki, Steyr, Mercury, Yanmar,…
Bogata je ponuda opreme i pribora za brodove i jahte, opreme za ronjenje i ribolov, nautičku odjeću i obuću.
Jedna od zanimljivosti ovogodišnjeg Zagrebačkog sajma nautike svakako je impresivno plovilo - falkuša. Ove godine navršava se 20 godina od izgradnje prve obnovljene falkuše. Obnovljena falkuša predstavljena je na stotoj svjetskoj izložbi EXPO u Lisabonu 1998. godine pod imenom Comeza Lisboa. Nakon toga tražena je sa raznih strana svijeta, a svi zainteresirani mogu je pogledati od 21. do 25. veljače na Zagrebačkom gigwatch.co.uk velesajmu.

Slikovni rezultat za zagrebački sajam nautike + adriaticsailor
Posjetitelje očekuje još veliki, deset metarski bazen u kojem će ronioci svakodnevno prezentirati različite tehnike ronjenja, a svaki posjetitelj koji to želi moći će i zaroniti u bazen pod stručnim nadzorom profesionalnog instruktora ronjenja.
Pažnju će im privući i elegantni primjerci hrvatske tradicijske brodogradnje u drvu, izložba nautičke fotografije, gastronomski sadržaji…fashionreplicawatches.co.uk

Slikovni rezultat za zagrebački sajam nautike + adriaticsailor

Očekuje se da će Zagrebački sajam nautike 2018 posjetiti više od 30.000 ljubitelja nautike.
Cijena ulaznice je 30 kuna, ulaz je otvoren od 10.00 do 19.00 sati, a u nedjelju do 18.00 sati.
U istom terminu održava se i HOTEL&GASTROTEH, jubilarni 10. međunarodni sajam gastronomije i hotelsko ugostiteljske opreme. U jednom terminu s dva komplementarna sajma izgradili smo zaokruženu wow-watch.co.uk cjelinu hrvatske nautičke ponude i enogastronomije, dok će se popratno događanje Festival maslina izvrsno uklopiti u program sajmova. Na jednom mjestu povezujemo sve proizvođače, distributere i izlagače koji kroz nautiku i gastronomiju mogu ponuditi najbolje od sebe u svrhu snaženja hrvatske turističke ponude.