• hr
  • en
  • de
  • it

Viška regata - ponuda brodova za najam

Najveća višednevna regata u Hrvatskoj, preko 100-tinjak plovila, veliki tulum u Visu. Ruta Split-Vis-Split od petka do nedjelje. U ponudi oko dvadesetak charter plovila. 

Tradicionalno, drugi vikend u listopadu JK "Labud" iz Splita u suradnji s JK Vis organizira najprestižniji krstaški jedriličarski spektakl u Hrvatskoj, popularnu višku regatu.
Svake godine u regati sudjeluje oko 150 krstaša sa preko 1.000 jedriličara. Za grad Vis regata označava neslužbeni kraj sezone, kada se na Vis nakratko vrati ljetni štimung. Za sudionike regate se u organizaciji grada Visa i Turističke zajednice priredi atraktivan kulturno zabavni program te bogati domjenci kroz cijeli vikend, uključujući viški specijalitet "fažol na brujet".
Viška regata se održava dugi niz desetljeća te joj se bliži jubilarno sedamdeseto održavanje. Regata je u nadležnosti Hrvatskog Jedriličarskog saveza. Drugi dan regate u viškoj luci JK "Vis" organizira Regatu "Luka Vis".

Charter ponuda brodova za Višku regatu

Uključuje:

19.10.2017. dolazak na brodove oko 12 sati.
20.10.2017. start regate
22.10.2017. povratak s regate/iskrcaj
23.10.2017. iskrcaj


Više informacija o regati - https://web.facebook.com/viskaregata

Cijene u ponudi su izražene u eurima. Za plaćanje u kunama se obračunava prema srednjem tečaju HNBa na dan uplate. Transit log i završno čišćenje se u većini slučajeva plaćaju prilikom dolaska na plovilo osoblju charter baze.
Osim toga, potrebno je platiti boravišnu pristojbu ( npr za Hrvatsku iznosi 1 €/po danu/po osobi). Sigurnosni depozit se može se teoretski može položiti na razne načine - gotovinom, kreditnim karticama, putničkim čekovima ili pak bankovnim doznakama, no charter agencija obično nudi samo mogućnost polaganja gotovine ili slipova kreditnih kartica. Neke charter baze ne primaju slipove kartica American express.
Za većinu brodova iz ponude moguće je doplata za osiguranje depozita. U tom slučaju nije potrebno položiti depozit.

Pri potvrdi bookinga potrebno je uplatiti 50% iznosa, ostatak 4 tjedna prije isplovljavanja.

Informacije i booking:

Mob: 00 385 91 5603433; 00 385 91 5730297

E-mail: info@macrocruise.com