• hr
  • en
  • de
  • it

Villa Sancta Maria Motovun među pedeset najboljih turističkih vila

Ekskluzivna turistička kuća za odmor Villa Sancta Maria Motovun uvrštena je u popis od pedeset najboljih turističkih vila na Mediteranu, kojeg je u broju od 3. veljače objavio ugledni britanski dnevni list The Times. Ocjenjivači The Timesa opisuju ovu vilu kao obnovljenu kamenu seosku kuću opremljenu u boho-chic stilu, ukrašenu antikvitetima, tepisima, sicilijanskom keramikom, oslikanim popločenjem od terakote, stropovima od drvenih greda i ljupkim vrtom u kojemu rastu palme, limunova drva, oleandri i azaleje, te za djecu posebno atraktivnim bazenom, igralištem i osvijetljenim sportskim terenima.

U kratkoj notici u The Timesu još se navodi da Villa Sancta Maria Motovun nudi šest soba za ukupno 12 osoba, da je najbliža plaža u Novigradu, udaljena 20 kilometara, da je najbliži aerodrom u Puli, te da tjedni najam košta od 2.478 britanskih funti naviše. Osim Ville Sancta Maria Motovun na 32. mjestu, na popisu The Timesa iz Hrvatske su se još našle Villa Duka Konavle na 33. mjestu, Villa Brač West na 34. mjestu, te Villa Dubrovnik View na 35. mjestu. Prva tri mjesta drže vile na francuskoj Azurnoj obali.
Uvrštenje na popis londonskog The Timesa još je jedno u nizu priznanja koja je ova istarska vila posljednjih godina dobivala iz cijelog svijeta. Već tri godine Villa Sancta Maria Motovun nalazi se na prestižnom popisu najboljih vila uglednog svjetskog vodiča za luksuzni turizam Conde Nast Johansens kao jedini objekt iz Istre; prošle ju je godine u dva navrata pohvalio i prestižni internacionalni online magazin Buro247; švedski dnevni list Svenska Dagbladet proglasio ju je najatraktivnijom i najljepšom u konkurenciji čak stotinu vila iz cijele Istre te ju preporučio kao prvi izbor za ljetovanje (što je rezultiralo brojnim upitima sa švedskog tržišta); najpopularniji hrvatski magazin za interijere i dizajn D&D je ju je u članku objavljenom 2016. godine nazvao "Vila s najljepšim i najuzbudljivijim pogledom u Istri", a već četiri sezone poznata američka food-bloggerica Eva Kosmas Flores održava svoje workshopove odnosno tečajeve fotografiranja hrane u ovoj vili.

Izvor: www.glasistre.hr 

Nagradna igra

Osvojite ulaznice za Zagrebački sajam nautike. Točan termin održavanja sajma je:
  •   16.02.2022. - 20.02.2022.
  •   18.03.2022. - 20.03.2022.
  •   23.02.2022. - 27.02.2022.

E-mail adresa: