• hr
  • en
  • de
  • it

Ultra Europe i iduće ljeto na splitskom Poljudu

To je dogovoreno na sastanku u Miamiju s vlasnicima licence ULTRA. Split je domaćin ULTRA Europe festivala od prvog izdanja 2013.
Peto jubilarno izdanje Ultra Europe festivala održat će se u Splitu na Poljudu od 14. do 16. srpnja 2017., priopćeno je u četvrtak iz Ultra Europe press tima.
U priopćenju se navodi da je Festival u Splitu jedini Ultra festival koji nosi dodatni naziv Europe's Premier Destination Music Festival jer, uz vrhunsku glazbu, stavlja naglasak na Split, Dalmaciju i ljepote hrvatske obale.
"Split će u zadnjoj godini trajanja petogodišnjeg ugovora još jednom ugostiti više od 150 tisuća posjetitelja, a bogat glazbeni program pod nazivom Croatia Music Week trajat će od četvrtka 13. srpnja do srijede 19. srpnja u Splitu te na Braču, Hvaru i Visu", navodi se u priopćenju. To je dogovoreno na sastanku u Miamiju s vlasnicima licence ULTRA. Split je domaćin ULTRA Europe festivala od prvog izdanja 2013. godine. Ultra Europe je najveći međunarodni glazbeni festival u Hrvatskoj koji je ove godine u srpnju okupio više od 100 tisuća posjetitelja iz 143 zemlje.

Izvor: www.rtl.hr