• hr
  • en
  • de
  • it

Tri hrvatska hotela svrstana u top 1% najboljih u svijetu

Ocjene globalne zajednice putnika uvrstile su ova tri hotela u Bolu i na Makarskoj rivijeri u sam vrh izbora koji se održava već četrnaest godina, a koji honorira izvrsnost usluge, kvalitetu i vrijednost hotela širom svijeta.

Hotelima Soline, Bonaca i Afrodita u Brelima, Bolu i Tučepima dodijeljena su priznanja 2016 Travellers' Choice od strane TripAdvisora, najvećeg portala za putovanja na svijetu. U njegovoj se bazi nalazi čak 5,3 milijuna hotela, restorana i turističkih atrakcija, a vjerodostojnost mu potvrđuje gotovo 300 milijuna recenzija.
Upravo su ocjene globalne zajednice putnika uvrstila ova tri hotela u Bolu i na Makarskoj rivijeri u sam vrh izbora koji se održava već četrnaest godina, a koji honorira izvrsnost usluge, kvalitetu i vrijednost hotela širom svijeta.
Spomenute hotele odlikuju izvrsna usluga i nenadmašna pozicija. Bolski hotel Bonaca je obiteljski All Inclusive hotel, zaklonjen je šumom stoljetnih borova, nadomak je slavne bolske šetnice i na svega nekoliko minuta hoda od svjetski slavne plaže Zlatni rat. Idealno je obiteljsko odmaralište s bezbroj zabavnih sadržaja i vrhunskom animacijom.
Bluesun hotel Soline u Brelima već je nagrađivan TripAdvisorovim Certifikatom izvrsnosti i odlikuje ga prostran i autohtono uređen wellness & spa u zdanju koje nevjerojatnim arhitektonskim zahvatima, projektiranim od strane poznatog arhitekta Julija De Luce, prati linije brda i neprimjetno se spušta na jednu od najljepših svjetskih plaža - Punta ratu.
Plaže Punta ratu i Zlatni rat su brojni svjetski mediji poput magazina Forbes, LA Timesa, Travel Channela i Lonely Planeta više puta uvrštavali u popise svjetskih top plaža po svojoj ljepoti i ekološkoj očuvanosti.
Zanimljivost je kako je hotel Soline ostao zamijećen i među domaćom strukom. Naime na Danima hrvatskog turizma 2015. je Bluesun hotel Soline u kategoriji odmorišnih hotela osvojio treće mjesto.

Izvor: www.poslovni.hr

  

Nagradna igra

Osvojite ulaznice za Zagrebački sajam nautike. Točan termin održavanja sajma je:
  •   16.02.2022. - 20.02.2022.
  •   18.03.2022. - 20.03.2022.
  •   23.02.2022. - 27.02.2022.

E-mail adresa: