• hr
  • en
  • de
  • it

Sve je spremno za partijanje u Petrčanima

Napokon smo uplovili u srpanj, mjesec u kojem nas očekuje niz zabavnih događanja u Zadru, ali isto tako i izvan grada. U svoj planer svakako uvrstite Garden festival, koji se po šesti put odvija u Petrčanima, ove godine od 6. do 13. srpnja.

Nakon priznanja uglednog Daily Telegrapha i najutjecajnijeg portala za klubsku glazbu Resident Advisor, Garden festival dobio je i priznanje od prestižnog ELLE magazina.

Prema kupovini ulaznica i najavi dolazaka i putovanja potvrđeno je kako ove godine na Festival dolazi publika iz svih dijelova Europe, Sjeverne Amerike (SAD-a) te iz Južnoafričke Republike. Spomenimo kako je prethodnih godina, uz najveći broj dolazaka festivalskih gostiju iz Velike Britanije i zapadne Europe, zabilježen dolazak gostiju i iz daleke Australije i Južne Amerike.

Petrcane, 030709 Garden festival u Petrcanima kraj Zadra. Zabava uz vrhunske izvodjace klupske glazbe. Pod ovogodisnjim nazivom "A Double Whammy 2009", zbog svog desetodnevnog, odnosno dva povezana festivalska vikenda The Garden Festival u proteklih je n

Festival elektronske i plesne glazbe ove se godine odvija pod sloganom 'Back to the roots', te pruža izvrsnu atmosferu uz zvuke vrhunskih mladih, ali i već poznatih DJ-a i bendova iz cijelog svijeta.

Partijanje se u kasnijim noćnim satima uz vrhunske svjetske DJ-e odvija i u diskoteci Barbarella's sve do samog jutra. Također, organizirani su i dnevni partiji na brodu Argonaut, koji plovi po zadarskom arhipelagu, a često zađe i u kornatski.
Program:

beach stage
16:00-18:00 Death on the Balcony
18:00-20:00 ole smokey
20:00-22:00 Dean Smith
22:00-00:00 Bobby Beige

argonaughty Boat
19:00-23:00 Concorde Club vs. Burek: Kink * Pytzek
* Sergej * (Burek) * Kelzo * Savage *
Hrwo E * (Concorde Club)

barbarella's Club
00:00-05:00 Late Night Audio vs. ISM:
Andy Williams * Sean Gorham (ISM) *
Toby Tobias * Danny Clark *
(LNA) Yam Who?

the Garden zadar
20:00-00:00 Stu Patterson and Dave Jarvis

Karte za Garden festival mogu se kupiti u prodajnim mjestima Eventima te putem interneta na www.eventim.hr po cijeni od 250 kn za dnevnu i 650 kn za festivalsku kartu. Ulaznice za Argonaughty su rasprodane.

Izvor: www.ezadar.hr