• hr
  • en
  • de
  • it

Sex krstarenje po Jadranu

Azamara Quest plovit će Jadranom dok će se na njemu odvijati ni manje, ni više nego prave orgije.
Meksička grupacija Original Group organizira osmodnevno seks krstarenje "brodom ljubavi" koji će krenuti iz Venecije i ploviti do Hrvatske i Slovenije. "Desire" krstarenje, kako se zove ovaj izlet, planira se za rujan 2017. godine, a ugostit će 690 putnika željnih raznovrsnih seksualnih iskustava.
No, neće se zadržavati jedino na brodu, već su predviđeni i izleti na kopnu pa će se tako ovi seksualni avanturisti moći odmoriti uživajući u hrvatskim ljepotama. Brod će se zaustaviti u Splitu, Dubrovniku i Zadru, a putnici će imati cijeli dan za razgledavanje gradova.
Na brodu će se odvijati razne radionice za parove, tematske večeri erotske prirode i zabave kraj bazena. Postojat će posebno određena mjesta na kojima će se parovi moći "družiti" i svingati, ali i ona na kojima će putnici moći boraviti potpuno goli. Kako bi užitak bio potpuniji, organizatori su zamislili i posebne sobe za zabavu. Putnici će moći uživati i u spa tretmanima, teretani i kasinu te čak dva restorana.
Ipak postojat će i neka ograničenja pa se tako putnici neće moći seksati s posadom, a iza ponoći će morati biti malo tiši.
Cijene za ovo putovanje se kreću od nešto manje od 20.000 kuna pa do vrtoglavih 72.000. Ova kompanija već posjeduje tri odmarališta za odrasle, a ovo im je prvo krstarenje koje organiziraju. Kako su se odlučili za baš ovu rutu nije poznato, no direktor Original Groupe kaže da je siguran da će ovo biti "iskustvo koje će putnicima promijeniti život", prenosi Miami Herald.

Izvor: www.index.hr