• hr
  • en
  • de
  • it

Promocija PBF u Novom Sadu

Međunarodni sajam proizvođača i distributera brodske opreme PULA BOAT FAIR (PBF), promovira se na brojnim međunarodnim, istim ili sličnim manifestacijama.

Tako su predstavnici PBF-a u suradnji sa Hrvatskom gospodarskom komorom (HGK) - Županijskom komorom Pula nazočili na Novosadskom sajmu sredinom mjeseca travnja. Tijekom posjeta, HGK-Županijska komora Pula, Regionalna privredna komora (RPK) Novi Sad i Novosadski sajam potpisali su u Novom Sadu Protokol o suradnji. Ovaj dokument o budućoj suradnji potpisali su Jasna Jaklin Majetić, predsjednica HGK-ŽK Pula, Dragan Lukač, predsjednik Regionalne privredne komore Novi Sad i Goran Vasić, generalni direktor Novosadskog sajma.
Pored navedenih, potpisivanju su nazočili Ištvan Paštor, potpredsjednik Vlade Vojvodine, Šime Vidulin, potpredsjednik HGK i Livio Bolković, predsjednik Strukovne grupe proizvođača brodske opreme te direktor tvrtke Motortech consulting.

Protokol o suradnji je također potpisan s Mostarskim sajmom početkom mjeseca travnja. Naime, direktorica Mostarskog sajma d.o.o. Delfina Bošnjak i potpredsjednik Hrvatske gospodarske komore Šime Vidulin, potpisali su 5. travnja u Mostaru navedeni dokument. Time se ove dvije institucije angažiraju na osiguranju povoljnijih uvjeta za tvrtke na međunarodnim gospodarskim sajmovima u organizaciji potpisnica.

Motortech consulting je izvršni organizator sajma Pula Boat Fair čije će se drugo izdanje održati od 19. do 22. listopada 2011. Protokol o suradnji potpisnicima omogućuje i definira povoljnije uvjete nastupa na sajmovima tako da se na ovogodišnjem Pula Boat Fairu u Puli očekuje još više proizvođača brodske opreme iz Vojvodine te Bosne i Hercegovine.

Izvor: Press služba PBF