• hr
  • en
  • de
  • it

Prilika za zapošljavanje pomoraca

Azara crew agency, agencija za posredovanje pri zapošljavanju pomoraca, potpisala je u Siječnju 2013. ugovor o suradnji sa uglednom norveškom agencijom Maroff Crewing AS koja posreduje pri zapošljavanju pomoraca na bogate naftne kompanije.
Maroff Crewing AS je agencija sa visokim standardom poslovanja i 30-godišnjim iskustvom u pomorsko agencijskom poslovanju čiji vlasnici su odlučili povjeriti upravo Azara crew agency selekciju i odabir kandidata s područja Hrvatske za norveške offshore kompanije s kojima surađuju.
Azara crew agency pokrenuta je s ciljem da pomogne hrvatskim pomorcima ući na norveško i svjetsko tržište, te da im na taj način stvori prilike za rad na naftnim kompanijama, koje pružaju najbolje uvjete za rad, vrlo visoke plaće i kratke ugovore, što Hrvatski pomorci uistinu zaslužuju.
Azara crew agency u stopostotnom je privatnom vlasništvu bračnog para Adrijana i Anite Šuša iz Šibenika. Agencija je proizašla, takoreći iz portala www.pomorac.net - prvog internetskog portala za pomorce koji na svojim stranicama okuplja više od 30 000 pomoraca, a nemali broj njih su upravo posredstvom portala pomorac.net pronašli posao, što je i ohrabrilo vlasnike na pokretanje Azara crew agency.
Hrvatski pomorci zasigurno su jedan od naših najboljih izvoznih proizvoda. Danas u Hrvatskoj prema broju izdanih pomorskih knjižica ima otprilike 27 000 aktivnih pomoraca, većinom časnika, što čini Hrvatsku jednom od vodećih pomorskih zemalja. Svake godine približno 1 500 maturanata i studenata završava pomorske škole i fakultete, te na taj način pozicionira Hrvatsku kao visoko rangiranu pomorsku silu u budućnosti.
S obzirom na profesionalnost, odgovornost i visoki stupanj obrazovanja koji karakteriziraju hrvatskog pomorca, sigurni smo da je ovo odličan nastavak suradnje između dvije zemlje sa snažnom pomorskom tradicijom.

Za dodatne informacije

www.azara.hr
www.pomorac.net