• hr
  • en
  • de
  • it

Ploviti, otkrivati, živjeti…

Tradicionalni Zagrebački nautički sajam održati će se od 21. do 25. veljače 2018. u paviljonima Zagrebačkog velesajma, a u svom 27. izdanju očekujemo svjetske proizvođače brodova, jahti, jedrilica, glisera, čamaca, skutera, kajaka, gumenjaka, brodskih i vanbrodskih motora, obuće, odjeće, opreme i pribora za ronjenje, ribolov, jedrenje i ostale sportove na vodi.
Svoje usluge ponudit će hrvatske marine, čarter tvrtke, brodogradilišta, te škole, agencije, klubovi, institucije i udruženja vezana za nautiku i nautički turizam. Zagrebački sajam nautike nezaobilazno je mjesto okupljanja najpoznatijih svjetskih proizvođača plovila, ali i domaćih brodograditelja.

Sajam prati slogan „Ploviti, otkrivati, živjeti", a hrvatskim malim brodograditeljima nude se posebne pogodnosti kako bi posjetitelji u sajamskim paviljonima mogli vidjeti ono najzanimljivije iz njihovih škverova.

Gotovo svi domaći brodograditelji koji uspješno opstaju na tržištu spremaju svoje nove modele koje će predstaviti nautičkoj publici u Zagrebu

Izvor: http://www.zv.hr/sajmovi-7/nautika/2525